Petrović i Subotić: "Pobijedila je košarka"
Piše: ZadarSport / adriaticbasket.com | Objavljeno 19.1.2008 u 22:59.
ZDNews.hr

Treneri Splita i Zadra Slobodan Subotić i Aleksandar Petrović


Nakon pobjede Zadra nad Splitom 80-88 pred punim Gripama treneri Petrović i Subotić bili su, logično, različitih raspoloženja, no složili su se u jednoj stvari i to onoj najvažnijoj - "Večeras je pobijedila košarka"

Aco Petrović, trener Zadra:

Brojka od 14 pobjeda u nizu već nas pomalo opterećuje i možda bi bilo dobro da izgubimo neku manje važnu utakmicu, kako bi se momčad oslobodila tog pritiska.

Igramo sjajno i nipošto nismo željeli izgubiti i dočekati slijedeću utakmicu protiv Partizana sa porazom. Večeras je na Gripama pobijedila košarka, igralo se u sjajnoj atmosferi, gdje su obje navijačke skupine napravile prekrasan dekor.

Sredina treće četvrtine bila je prijelomna, dali smo nekoliko laganih koševa iz kontri zahvaljujući pogreškama igrača Splita.

Gripe su jučer bile obojane zadarskim bojamaSlobodan Subotić, trener Splita:

Složio bi se sa kolegom Petrovićem da je večeras pobijedila košarka. Bila je ovo odlična utakmica, a Zadar je zasluženo pobijedio. Za pobjedu nad Zadrom treba biti maksimalno koncentriran cijelu utakmicu, a mi to nismo bili, naročito u trećoj četvrtini. Sa čak 20 izgubljenih lopti ne može se doći do pobjede protiv kvalitetnog protivnika kao što je Zadar.

Igor Sumić, Split:

Brewer nam je stvarao probleme u napadu, a mi smo imali puno izgubljenih lopti, što je Zadar znao kazniti laganim koševima iz kontra napada. Čestitam im na pobjedi i želim im nastavak pobjedničke serije i protiv Partizana.

Jere Macura, Zadar:

Teška utakmica, očekivali smo da će domaćin biti napaljen, da će željeti pobjedu pod svaku cijenu, no Brewer je odigrao sjajnu utakmicu i naša pobjeda je apsolutno zaslužena.

Stop pušenju u Jazinama!!!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.