Roko Čiklić nakon poraza od Borika: "Još nije sve izgubljeno"
Piše: ZadarSport | Objavljeno 19.1.2008 u 18:27.
ZDNews.hr

Minutaža Roka Čiklića u Kvarneru sve je veća,
a i igre su sve bolje Foto: Hrvoje Bajlo


Nakon jučerašnje pobjede Borik Puntamike u 11.kolu A-1 lige protiv riječkog Kvarnera 69-66 razgovarali smo sa bivšim igračem Zadra i Borika, a sadašnjom uzdanicom riječke momčadi Rokom Čiklićem.

Čiklić je jučer na parketu proveo 31 minutu, ubacio 13 poena (3/6 za tricu), te imao 7 skokova. Ipak, niti njegova dobra utakmica, te raspoloženi Anzulović i Vidačak nisu bili dovoljni Kvarneru za pobjedu.

"Imali smo dobivenu utakmicu. Dvije minute prije kraja smo vodili pet razlike, obe ekipe su bile u bonusu, a po meni su suci ipak malo prevagnuli u korist Borika. Mi smo to znali, očekivali smo domaćinsko suđenje, ali smo loše odigrali tu završnicu, nismo išli na duge napade i to nas je koštalo.

Obje ekipe su bile u bonusu, Borik je igrao pametnije, išli su "jedan na jedan" protiv naših krila i na iznuđivanje faula. Imao sam zadnji šut za tricu, lopta me iznenadila i promašio sam. Nije lako kad ne primiš loptu gotovo cijelu četvrtu četvrtinu pogoditi tako važan šut."


Kako sezona odmiče Čiklićeva je forma u porastu, a i minutaža je sve značajnija.

"Zadovoljan sam što se tiče skokova jer sam igrao na četvorci. Kasnije sam pogodio tri trice u 3-4 minute, ali u cijeloj četvrtoj četvrtini nisam mogao doći do lopte, a u završnici kada sam je dobio sam već bio malo umoran."

Bez obzira na ovaj poraz u Rijeci se još nadaju plasmanu u ligu za prvaka.

"Doma smo sve pobijedili do sada, a u gostima sve izgubili tako da se moramo vaditi ili na Osijeku ili na Zaboku. Mi smo znali da je Borik dobra ekipa i da će igrati čvrsto i nismo ništa previše izgubili ovim porazom."

O povratku u Jazine Čiklić kaže:

"Bilo je ugodno ponovno igrati u Jazinama i čestitke Boriku na pobjedi."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.