Kako do finala?
Piše: Roman Morović | Objavljeno 15.1.2008 u 23:36.
ZDNews.hr

Ždrijeb 28. siječnja u Barceloni


U drugi krug Uleb Cupa plasirat će se 32 momčadi. Siguran plasman imaju prve tri momčadi u svakoj od devet skupina, a preostalih pet mjesta popuniti će najbolje četvrtoplasirane ekipe. Ždrijeb drugoga kruga je 28.siječnja u 13,30 u Barceloni.

Devet prvoplasiranih momčadi i najboljih sedam drugoplasiranih, među kojima će se vrlo lako moguće naći i Zadar, idu u jedan "šešir". Preostalih 16 momčadi u drugi.

Momčadi iz prvog šešira prvu utakmicu igraju u gostima 19.veljače, a uzvrat u svojoj dvorani tjedan dana kasnije.

Pobjednici tih susreta će igrati još jedan krug po sistemu eliminacije. Prva utakmica je 11.ožujka, a uzvrat 18. istog mjeseca.

Osam najboljih momčadi putuju na "Final 8" u Torino gdje će od 10. do 13. travnja u dvorani Palavela (kapacitet: 9079) sudjelovati na završnom turniru.

Ždrijebom će se odrediti parovi tog turnira, a igra se po jedna eliminacijska utakmica u četvrtfinalu i polufinalu, a veliko finale je na rasporedu 13.travnja.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.