Mamić: "Kupiti Subašića pa ga posuditi Zadru!"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 14.1.2008 u 3:12.
ZDNews.hr

Izvršni dopredsjednik NK Dinamo - Zdravko Mamić Foto: Zadar Sport


Nakon dobre prezentacije Zadra na malonogometnom turniru u Zagrebu, igrači su se vratili treninzima i pripremama za nastavak trećeg dijela 1.HNL.

U ekskluzivnom razgovoru za Zadar Sport kolumnist i sportski direktor NK Zadar, prof. Josip Bajlo nam je kazao kako je zadovoljan prikazanom igrom.

Kako ste zadovoljni igrom Zadra u cijelosti?
"Igra je bila i više nego dobra, no imali smo problema kao i svi ostali klubovi koji su igrali u drugoj grupi, za razliku od Dinama koji je imao dvodnevnu pauzu i normalno je za očekivati da će oni biti odmorniji i spremniji od drugih momčadi"

Marin Tomasov i Dragan Župan bili su zadarski najbolji igrači
"Mislim da je Tomasov jedan dragulj zadarske škole nogometa kojega treba čuvati. Nije mala stvar biti jedan od najboljih igrača na ovom turniru, a skoro najmlađi. Pred njim je svjetla budučnost i mislim da Marin ima dobru priliku da izraste u jednog kvalitetnog i stabilnog reprezentativca. Što se tiće Dragana, on je također u jednoj vrlo dobroj formi što je i pokazao na ovom turniru, dakle, uz Tomasova jedan od najboljih i najkorisnijih igrača na turniru.

Subašić je izjavio kako bi odmah sutra potpisao za Dinamo
"Gledajte to je škakljiva tema. Subašić ima svog menađera a on je Reno Sinovčić. Ono što je nama jućer Mamić ponudio je sljedeće: 'Želimo kupiti Subašića pa vam ga posuditi tako da se nastavi razvijati u Zadru.' Ja mislim da u ovom trenutku to ipak nije izvedivo te da će Danijel shvatiti koliko je potreban Zadru te da će na kraju ostati. Nama u klubu nikome nije u interesu da Danijel ode iz Zadra, još uvijek, no sve su opcije i dalje otvorene."

Organizacija turnira?
"Zadar je po prvi puta na ovom velikom natjecanju. Prije svega želio bih pohvaliti gospodina Štimca koji je uspio organizirati vrhunsku nogometnu priredbu. Znamo da je ovo Zadru prvi nastup na jednom ovakvom natjecanju i mislim da ćemo se dogodine pokazati u još boljem svjetlu. Još jednom želim pohvaliti gospodina Štimca koji je organizirao fenomenalnu sportsku priredbu u svakom pogledu. Pratio sam i prošla dva malonogometna turnira i usudio bih se reći kako je ovogodišnji turnir za puno jedno koplje bolje od prijašnja dva"

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.