Zadranke jedva nadvisile Mursu
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 13.1.2008 u 23:26.
ZDNews.hr

Nevia Vidaković odigrala je 32 minute te postigla osam koševa Foto: Zadar Sport


A1 ŽENSKA LIGA
Suci: Mario Goleš i Davor Stojić
Gledatelja: 50

Košarkašice Zadra danas su u Jazinama pred pedesetak gledatelja ugostile osječku Mursu. Deveto kolo donijelo je novu, sedmu pobjedu, no igra uistinu nije bila na zavidnoj razini što je na kraju utakmice i sama konstatirala trenerica ŽKK Zadar Marija Mazija.

Zadranke su susret otvorile dobro, pri ćemu treba naglasiti vrlo dobru igru sestara Vrsaljko, no ekipa Murse jednostavno nije dozvolila Zadrankama da se odlijepe na više od nekoliko poena razlike.

Najbolja - Marija VrsaljkoTakođer valja naglasiti kako je susret u cijelosti obilovao promašajima čistih zicera, u obje ekipe.

Da je u zadarskim redovima nestalo koncentracije i preciznosti, pokazalo je i drugo poluvrijeme gdje se ponovila priča iz prvog dijela.

U trečoj četvrtini Marija Vrsaljko i Perica postižu nekoliko važnih koševa, a s druge strane "svoju Mariju Vrsaljko" Mursa je imala u Mažarovoj koja je goste održavala u egalu.

U posljednjoj četvrtini, dvije minute prije kraja, Perica posriže koš, a kasnije i tricu za minimalno vodstvo domaćina od 53:52

Posljednje sekunde donijele su stalne prekide u kojima se djelomično snašla Marija Vrsaljko koja s linije bacanja pogađa samo jedno bacanje, dok je Perica promašila oba.



Osječanke su kasnije imale priliku za poravnavanje rezultata no to nisu iskoristile te su tako cure pod vodstvom trenerice Marije Mazije upisale još jednu zasluženu, sedmu pobjedu za redom.

Zadar: Ledenko 2, Perica 12, Vidaković 8, I. Grbas, Nikpalj, Erslan 1, A. Vrsaljko 11, A. Grbas, M. Vrsaljko 20, Rogošić.

Trenerica: Marija Mazija. Pomoćni trener: Branimir Peričić.

Mursa: Akšamović 10, Mažar 21, Obradović, Pavkov, Žulj 10, Vekić, Matijević, Nadoveza 7, Piplica, Stilin 4.

Trener: Dražen Nikšić.

Izjava trenerice KK Zadar Marije Mazije
U audio prilogu možete poslušati izjavu trenerice KK Zadar Marije Mazije.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.