Zadrani u Melbournu na Grade 1 regati
Piše: 057info.hr | Objavljeno 13.1.2008 u 13:25.
ZDNews.hr

Boje Hrvatske branit će i Zadrani Šime Fantela i Igor Marenić (Sv. Krševan, Zadar) u klasi 470. Foto: www.470.org


MELBOURN - Od ponedjeljka 14. siječnja u Australiji se održava Sail Melbourne, prva ovogodišnja Grade 1 regata olimpijskih klasa piše portal 057info.hr.

S obzirom da se u siječnju, veljači i ožujku u zemljama "down under" održava još svjetskih prvenstava konkurencija će u nekoliko klasa biti na najvišoj razini i za sve sudionike dobro zagrijavanje za nadolazeća prvenstva.

Hrvatski će jedriličari nastupiti u četiri klase. U klasama Finn i 470 jedrit će olimpijci, Ivan Kljaković Gašpić (Zenta, Split) u Finnu, te Šime Fantela i Igor Marenić (Sv. Krševan, Zadar) u 470. U Laseru će nastupiti Daniel Mihelić (Galeb, Kostrena) i Milan Vujasinović (Labud, Split), u Laser Radialu Tina Mihelić (Galeb) i Gea Barbić (Vega, Pula).

Kostov i Cupać bez konkurencije

Na Sail Melbourne trebale su nastupiti i dvije hrvatske posade u 49er-u Kostov/Cupać (Uskok, Zadar) i Ivanković/Ivanković (Croatia, Opatija), međutim zbog nedovoljnog broja prijavljenih sudionika organizatori su otkazali regatu za ovu klasu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.