Aco Petrović za Novi Radio: "Juby je bio monumentalan, hvala Tornadu"
Piše: ZadarSport / Novi Radio | Objavljeno 6.1.2008 u 11:54.
ZDNews.hr

Olimpija je arhivirana, u utorak se u Jazinama ponovno očekuje ovakva slika Foto: ZadarSport


Zadar je jučer u ljubljanskoj dvorani Kodeljevo ostvario desetu uzastopnu pobjedu u NLB ligi. Ovoga puta stradala je Union Olimpija sa 66-75, a na ovaj su se način Zadrani najbolje osvetili "zmajčekima" za poraz u Jazinama na početku sezone zbog kojeg su gotovo ostali bez trenera.

Momčad trenera Ace Petrović nema previše vremena za odmor. Već u utorak (19 sati) u Jazinama gostuje nizozemski Eiffel Towers u sklopu 8.kola ULEB kupa, a unaprijed upisana pobjeda može biti itekako opasna.

Poslušajte audio snimku razgovora novinara Novog Radia Valentina Matešića sa trenerom Petrovićem nakon desete zadarske uzastopne pobjede, a uoči važnog susreta u utorak protiv Nizozemaca.


Trener KK Zadar Aleksandar Petrović


Više saznajte u emisiji "Treće poluvrijeme" na Novom Radiu, urednika i voditelja Valentina Matešića, danas u 14.05.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.