Matika i Ganić svjetski juniorski prvaci u klasi Laser 4.7.
Piše: HRTweb sport | Objavljeno 5.1.2008 u 17:43.
ZDNews.hr

Filip Matika i Tajana Ganić svjetski su
juniorski prvaci u klasi laser 4.7. Foto: HRTweb sport


Mladi hrvatski jedriličari Filip Matika i Tajana Ganić novi su svjetski juniorski prvaci u klasi Laser 4.7. Posljednjeg dana finalnog jedrenja na Svjetskom juniorskom prvenstvu, koje se održalo u južnoafričkom Hermanusu, Matika i Ganić pretekli su svoje konkurente i na kraju osvojili zlatne medalje.

Matika je u današnja dva finalna jedrenja osvojio četvrto i treće mjesto i to je bilo dovoljno da slavi ispred Brazilca Baepija Pinne i Peruanca Alexandera Zimmermanna.

Izvrsna je bila i Ganić koja je u ukupnoj konkurenciji osvojila 35. mjesto, ali je bila najbolja u konkurenciji djevojka. Hrvatsko slavlje uveličala je i Lina Stock koja je osvojila brončano odličje.

I ostali hrvatski jedriličari ostvarili su zapažene rezultate. Luciano Hlanuda završio je natjecanje na 11. mjestu, Marko Pereša je bio 28., Ivan Kelečić 32.

Zadranka Matea Senkić iz JK Uskok osvojila je peto mjesto u ženskoj konkurenciji.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.