Kostov/Cupać na 36. mjestu
Piše: 057info.hr | Objavljeno 4.1.2008 u 18:13.
ZDNews.hr

Među 80 posada prvo mjesto nakon tri jedrenja zauzimaju Danci Hansen/Hansen Foto: 057info.hr


SORRENTO - Počelo je Svjetsko prvenstvo klase 49er, prvo od pet svjetskih prvenstava na kojima hrvatski jedriličari love norme za Kinu 2008 javlja portal 057info.hr

Hrvatske su posade imale obećavajući start, ali i malo nesreće. Pavle Kostov i Petar Cupać iz JK Uskok su u prvom jedrenju bili 11., a u drugom su pobijedili, te time zorno pokazali svoj potencijal.

Zatim je došlo treće jedrenje u kojem su na startu imali susret s američkom posadom, radi kojeg su morali napraviti kazneni okret oko svoje osi, kasnije se nisu više mogli probiti prema naprijed i ušli su 23. u cilj.

Nakon tri jedrenja Kostov/Cupać su 36., a Goran i Ivan Ivanković iz opatijskeog JK Croatia su 39. U kvalifikacijama je predviđeno još šest jedrenja.

Među 80 posada prvo mjesto nakon tri jedrenja zauzimaju Danci Hansen/Hansen.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.