Terkeš put Turske? Subašić i Župan ostaju
Piše: ZadarSport | Objavljeno 29.12.2007 u 14:48.
ZDNews.hr

Prvi strijelac NK Zadar Želimir Terkeš Foto: ZadarSport


Proteklih se dana u javnosti mnogo špekuliralo o eventualnom odlasku napadača NK Zadar Želimira Terkeša put Turske.

Terkeš je naime, nakon izvrsne polusezone u dresu Zadra i postignutih 11 pogodaka, dobio jednu ponudu, navodno upravo iz Turske, no o kojem se klubu točno radi još uvijek nije poznato.

Kako nam je jutros potvrdio i sportski direktor NK Zadar Prof. Josip Bepo Bajlo ponuda doista postoji i Terkeš će najvjerojatnije napustiti Stanove.

Ukoliko se to zaista i dogodi Zadar već prati dvojicu, zasad javnosti nepoznatih napadača, te mladog Marijana Marunu iz Moslavine, inače izdanka zadarske nogometne škole.

Nakon vrlo dobre polusezone momčadi sa Stanova bilo je očekivano kako će najistaknutiji pojedinci napustiti klub, no izgleda da se to u slučaju Danijela Subašića i Dragana Župana za sada ipak neće obistiniti.



Prof. Bajlo potvrdio nam je kako će dva najvrjednija zadarska dragulja do kraja sezone ostati članovi NK Zadar što će zasigurno olakšati posao i upravi i treneru Zebiću u slaganju momčadi za proljetni dio sezone.

Momčad početkom siječnja putuje u Zagreb na dvoransko prvenstvo 1.HNL, a do tada bi status Terkeša i eventualni dolazak novog napadača trebali biti već poznati.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.