Corey Brewer: Bojan Bakić udario me šakom u glavu
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 23.12.2007 u 1:02.
ZDNews.hr

Corey Brewer novinarima je kazao kako ga je Bojan Bakić udario šakom u glavu. Foto: H. Bajlo


Corey Brewer:
- Rečeno je da sam provocirao trenera Budučnosti no to nije točno. Samo sam ga dodirnuo po glavi i to je sve što se dogodilo. Nije to bio nikakav udarac nego običan fizički kontakt koji se svakodnevno događa kad igrate i to je sasvim normalno.

Mislim da su bili pod velikim pritiskom i da su zato reagirali na takav način. Bili su iznmimno nervozni i igrači i trener.

Na pitanje novinara što se kasnije dogodilo sa igračem Bojan Bakićem, Corey je na naše iznenađenje odgovorio kako ga je Bakić udario šakom u glavu.

Kad god igramo protiv te ekipe uvijek su povišene tenzije i znam da će se nešto dogoditi. Ovo danas bio je pravi primjer.

Što reći o padu tempa u zadnjoj četvrtini?
- Točno tako, pao nam je tempo, bili smo dosta umorni i to je jedan od razloga zašto smo izgubili tako veliku prednost. Sada imamo nekoliko slobodnih dana i to će nam dobro doći.


Pankracije Barać
Evo što je kazao Pankracije Barać

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.