Press konferencija Ace Petrovića uoči posljednje utakmice KK Zadar u 2007.
Piše: H. Bajlo i R. Morović | Objavljeno 21.12.2007 u 20:21.
ZDNews.hr

Trener KK Zadar Aleksandar Petrović na posljednjoj konferenciji za novinare u Jazinama ove godine Foto: ZadarSport


Jutros je u Hramu košarke održana posljednja ovogodišnja konferencija za novinare uz tradicionalni Božićni domjenak. Na konferenciji je po običaju trener KK Zadar Aleksandar Petrović najavio sutrašnju utakmicu protiv Budućnosti ali i istaknuo neke novonastale probleme u momčadi.



Aco o Budućnosti


Trener Petrović osvrnuo se i na odgodu kup utakmice koju je Zadar trebao igrati krajem ove godine sa pobjednikom susreta između Kaštela i Šibenika. Iako još nije službeno potvrđeno Zadar će svoju utakmicu trećeg kruga Kupa Krešimira Ćosića odigrati 29.siječnja iduće godine, dakle nakon što završi natjecanje po skupinama u ULEB kupu.


"Posljednja utakmica ove godine"


Na jučerašnjem treningu pojavio se i iznenadni zdravstveni problem kod Jere Macure, te on neće biti u sastavu za sutrašnju utakmicu, a konačna dijagnoza još se očekuje.


Zdravstveni problemi Jere Macure


Na kraju posljednjeg ovogodišnjeg susreta s novinarima Aco je pojasnio i gdje su "zadarski amerikanci" preko praznika:

"Corey Brewer je trebao dobiti "ekstra dan" za putovanje jer prvobitno nije bilo predviđeno da on sudjeluje na All star susretu, a kako on ipak mora 26.12 biti u Ljubljani put je otpao. On je u principu bio jedini koji je trebao otputovati jer se Stallworthu sa blizancima, ženom i dadiljom izuzetno teško transferirati i vraćati u roku od 3-4 dana. Juby je ionako tu sa djevojkom tako da nema potrebe da itko otputuje jer svi provode Božić u obitelji."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.