Lalić za Novi Radio: "Sa dvije domaće pobjede smo u drugom krugu"
Piše: ZadarSport / Novi Radio | Objavljeno 19.12.2007 u 14:59.
ZDNews.hr

Centar Zadra Jure Lalić Foto: H. Bajlo


Centar Zadra Jure Lalić u jučerašnjem je porazu svoje momčadi od poljskog Turova 77-72 odigrao nešto manje od 9 minuta, ubacio 4 poena (2/2 za dvicu), te ostvario istu toliku valorizaciju.

Kako je on vidio jučerašnji poraz u produžetku poslušajte u sljedećem audio prilogu, a više saznajte u emisiji "Treće poluvrijeme" na Novom Radiu, urednika i voditelja Valentina Matešića, danas u 16,30.

Osmo kolo ULEB kupa na rasporedu je 8.siječnja 2008. kada Zadar u Jazinama dočekuje nizozemski Eiffel Towers. Nakon toga momčad trenera Ace Petrovića očekuje još jedna domaća utakmica i to protiv izraelskog Hapoela (15.1.), a posljednji susret u skupini na rasporedu je 22.siječnja iduće godine kada Zadrani gostuju u Strasbourgu.



Centar Zadra Jure Lalić


Novinar Novog Radia Valentino Matešić nakon jučerašnje utakmice razgovarao je i s košarkašem Zadra Andrejem Štimcem koji je prošle sezone igrao upravo za poljsku momčad. Štimac je jučer za nešto više od 35 minuta provedenih u igri ubacio 11 poena uz dva skoka. Poslušajte njegovo razmišljanje.


Andrej Štimac


Tablica skupine "I" ULEB kupa

1. Turów Zgorzelec........6-1 (55)
2. Hapoel Jerusalem......4-3 (30)
3. KK Zadar..................3-4 (33)
4. Unics Kazan.............3-4 (1)
5. Strasbourg................3-4 (-58)
6. EiffelTowers..............2-5(-61)

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.