Izjave aktera nakon utakmice PGE Turow - Zadar 77-72
Piše: ZadarSport / Novi Radio | Objavljeno 19.12.2007 u 0:01.
ZDNews.hr

Andrej Štimac: "Nedostajalo je koncentracije" Foto: H. Bajlo


Donosimo vam ekskluzivnu audio snimku Novog Radia neposredno nakon utakmice u češkom Liberecu. Poslušajte razmišljanja trenera Turowa Saše Filipovskog, a više saznajte u emisiji "Treće poluvrijeme" na Novom Radiu, urednika i voditelja Valentina Matešića, sutra u 16,30.


Trener Turowa Sašo Filipovski


Evo i što su akteri današnje utakmice izjavili na press konferenciji u Tip Sport Areni u Liberecu.

Trener Turowa Sašo Filipovski

"Čestitke mojim igračima jer je vrlo teško pobijediti tako jaku momčad kao što je Zadar. U prvom poluvremenu smo slabo igrali u napadu, a imali smo i nekoliko loših trenutaka na početku treće četvrtine. Ipak, zahvaljujući dobroj obrani uspjeli smo pobijediti. U posljednjih nekoliko minuta imali smo više sreće i to je bio ključ pobjede. Ali isto tako znamo da sreća prati hrabre."

Trener Zadra Aleksandar Petrović

"Znali smo da će ovo biti jako teška utakmica. Obje momčadi su odigrale vrlo tvrdo i željele su pobjedu. Znali smo da će biti teško ali nismo gubili nadu. Znali smo da se ne smijemo opustiti. Kada smo se opustili počeli smo gubiti i to je bio problem. Turow je također odigrao vrlo dobru obranu."

Igrač Turowa Dragiša Drobnjak

"Promašili smo previše otvorenih trica. Mogli smo odigrati još bolje, ali sretno smo pobijedili i to je najvažnije. Zadar je danas dobro gađao trice ali danas smo mi bili bolji i zadržali pritisak, a to je najvažnije. Ponosan sam na svoje suigrače jer smo ostvarili nešto što smo žarko željeli."

Igrač Zadra Andrej Štimac

"U početku smo im uništili obranu ali kasnije smo imali problema sa realizacijom i čvrstinom u obrani. Da smo bili koncentriraniji u napadu možda smo mogli dobiti ovu utakmicu ali nažalost oni su iskoristili većinu svojih otvorenih šuteva i to je razlog zašto smo izgubili. Čestitke Turowu."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.