Gečevski za Novi Radio: "Možemo dobiti Turow"
Piše: ZadarSport / Novi Radio | Objavljeno 17.12.2007 u 16:44.
ZDNews.hr

Kapetan Zadra Todor Gečevski Audio: Valentino Matešić


Sutra u 18,30 košarkaši Zadra igraju utakmicu 7. kola skupine "I" Uleb kupa protiv poljskog Turow Zgorzeleca. Utakmica se igra u češkom gradu Liberecu gdje je momčad trenera Saše Filipovskog ove sezone neporažena. Turow je u ULEB kupu do sada ostvario pet pobjeda, a poraženi su samo na gostovanju u Jazinama 85-74.

Nakon toga, kod kuće su limitirali Strasbourg na samo 42 poena (pobjeda 66-42), napravili iznenađenje skupine pobijedivši Unics u Kazanu (75-80), dobili Hapoela kod kuće sa deset razlike (78-68), a u prošlom su kolu slavili u Den Boshu kod Eiffel Towersa 70-77. Istu su momčad pobijedili još u prvom kolu u Liberecu sa 80-65.

Sa pet pobjeda u šest kola Turow je praktički osigurao drugi krug ULEB kupa, a ništa slabije ne stoji niti u domaćem prvenstvu. U deset kola poljskog prvenstva do sada su ostvarili osam pobjeda uz samo dva poraza (na gostovanjima kod Gornik Walbrzycha i Prokom Sopota), te se nalaze na diobi prvog mjesta sa Anwilom i upravo Prokom Sopotom.

Poslušajte kako je sutrašnju utakmicu, u razgovoru za "Treće poluvrijeme" Novog Radia najavio kapetan KK Zadar Todor Gečevski.


Kapetan KK Zadar Todor Gečevski


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.