Stop pušenju u Jazinama!
Piše: ZadarSport | Objavljeno 15.12.2007 u 0:05.
ZDNews.hr

Uz malo truda možemo učiniti puno!


Portal Zadarsport.com pokreće mini-kampanju pod nazivom "Stop pušenju u Jazinama!". Cilj je jedan i vrlo jednostavan: Iskorijenti ovu "bolest" modernoga društva i učiniti naš Hram košarke još ugodnijim za igranje i gledanje utakmica.

Pušenju nikako nije mjesto na sportskim borilištima, a najmanje u dvoranama, no očito je kako to mnogim našim sugrađanima još uvijek nije jasno. Molimo sve pušaće da se suzdrže svoje loše navike barem na sat i pol vremena koliko traje utakmica, ako ne zbog sebe onda zbog ostalih gledatelja u dvorani i igrača na parketu.

Ovom prilikom pozivamo KK Zadar da jasno istakne znakove zabrane pušenja na ulazima u Jazine i poduzme sve što može kako bi što prije iskorijenili ovaj problem. Uz minimalni ulog možemo svi zajedno postići puno kako bi atmosferu u našoj dvorani učinili još boljom.

Podržite ovu akciju na forumu portala Zadarsport.com, a što je još važnije, vašim ponašanjem u dvorani doprinesite da se pušenje što prije iskorijeni iz našeg Hrama košarke.

Zadarsport.com

Stop pušenju!.

Podržite akciju na forumu!.

Stop pušenju u Jazinama

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.