Zadru juniorski kup Dalmacije
Piše: glasdalmacije.com | Objavljeno 14.12.2007 u 15:32.
ZDNews.hr

Ukupni rezultat finala: NK Zadar - NK Solin 5-4 Foto: ZadarSport


Juniori Zadra pod vodstvom Zorana Erlića osvojili su juniorski kup Dalmacije u nogometu, piše glasdalmacije.com.
Solinjani su slavili na svom terenu no bila je to "Pirova pobjeda".

Prvi susret pripao je u Stanovima Zadru 3:0 i Solinjane je čekao “Sizifovski posao“. Ipak, umalo su postigli nemoguće na svom travnjaku uz Jadru.

Utakmica je bila dobra, Zadrani su poveli golom Raše i činilo se sve je gotovo - ukupno 0:4 za Zadrane. Uslijedio je onda "tornado" domaćina, do 67.minute golovima Klapeža, Mihaljevića, Ševe i kapetana Rašića okrenuli su rezultat na 4:1.

U tom trenutku "plavima s Jadra" nedostajao je još samo jedan gol za čudo a do kraja je ostalo 25 minuta igre. Nade Solinjana pokopao je Rašo postigavši još jedan zgoditak, za konačnih 4:2.


Rašo je bio junak susreta i svojim je Zadranima donio naslov najboljih u Kupu Dalmacije u 2007. Solinjani su, da podsjetimo, u finalu kupa Splitsko-dalmatinske županije slavili protiv Hajduka i u umalo je kraj Jadra pao još jedan prvoligaš Zadar.

“Modrima” je ovaj finale potvrda izvrsnog rada omladinskog pogona, koji nosi ime po klupskoj legendi Tonču Bobanu Bebiju, dok Zadrani odlaze na nacionalnu završnicu Kupa Hrvatske.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.