Aco Petrović vodi All Stars momčad Zapada
Piše: Kosarka.hr | Objavljeno 13.12.2007 u 3:40.
ZDNews.hr

Temperamenti trener Zadra Aleksandar Petrović Foto: H. Bajlo


Ni još 12 mjeseci nije prošlo, a pred nama je već drugo izdanje All Stars utakmice NLB lige koja će se održati u četvrtak, 27. prosinca u dvorani Tivoli u Ljubljani. Nakon što je prošlogodišnje premijerno izdanje polučilo lijep uspjeh, organizatori od ovogodišnje svečanosti očekuju još više.

Snage će odmjeriti selekcije Istoka i Zapada. Istok, koji uključuje momčadi iz Srbije, Crno Gore i BiH će voditi strateg Partizana, Duško Vujošević. Igrači iz slovenskih i hrvatskih klubova zaigrati će za sastav Zapada kojeg će voditi Aco Petrović, trener Zadra.

Sudionici All Starsa će se birati na tri načina. Preko interneta posjetitelji će svojim glasovima izabrati početne petorke oba tima, a glasovanje koje je u tijeku potrajat će do 15. prosinca. Preostali članovi će se izabrati na temelju glasovanja trenera svih 14 klubova sudionika NLB lige. Konačno, jedno mjesto u obje selekcije je rezervirano za najperspektivnijeg mladog igraća do 21 godine po izboru novinara izabranih medija (od hrvatskih tu čast su dobili HTV i Sportske novosti).

U ovom trenutku najviše glasova je sakupio Nikola Peković (Partizan), a slijede ga Marko Milič (Union Olimpija) i Larry Ayuso (Cibona). Od Zadrana najviše glasova je sakupio Todor Gečevski koji se drži na šestom mjestu. U prvih 12 u ovom momentu nema ni jednog hrvatskog igrača.

Također vrlo zanimljivo će biti tko će postati nasljednici Mihe Zupana i Teemu Rannikkoa, koji su lani bili najbolji u zakucavanju odnosno tricama.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.