Tihomir Bujan se vraća u Jazine?
Piše: R. Morović | Objavljeno 10.12.2007 u 17:41.
ZDNews.hr

Tihomir Bujan i kapetan Borika Mate Mrva (foto: 057info.hr) Foto: 057info.hr


Kako neslužbeno doznajemo bivši trener KK Borik Puntamika i dojučerašnji trener HKK Široki Prima Pivo Tihomir Bujan pred povratkom je u Jazine. Bujan je naime dobio otkaz u Širokom nakon izuzetno lošeg prvog dijela sezone u kojem je njegova momčad ostvarila samo dvije pobjede uz jedanaest poraza.

Poraz prošloga petka od Zagreba na Pecari bio je izgleda kap koja je prelila čašu, te je uprava prvaka BiH odlučila napraviti korjenite promjene u ekipi, počevši od trenera.

S druge strane isto tako loš start imali su košarkaši Borik Puntamike koji su u prvih devet kola A-1 lige ostvarili samo tri pobjede uz čak šest poraza (3 domaća). Igra Borika nije ni približno dobra kao ona iz prethodnih sezona, a klub se nalazi na diobi pretposljednjeg mjesta.

Sve to nagnalo je upravu kluba s Puntamike da raspravlja o statusu trenera Ivana Meheša, a ukoliko se definitivno odluče za promjenu trenera kao prvo rješenje nameće se dobri poznanik Jazina Tihomir Bujan.

Iz pouzdanih izvora saznajemo kako su pregovori već u tijeku, a konačna potvrda mogla bi stići idućih dana.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.