Određene skupine Dvoranskog prvenstva 1.HNL
Piše: prva-hnl.hr | Objavljeno 8.12.2007 u 13:55.
ZDNews.hr

Prvi nastup Zadra na
dvoranskom prvenstvu


Određene su kvalifikacijske skupine za T-Com Dvoransko prvenstvo koje će se po treći put održati u Zagrebu od 8. do 13.siječnja iduće godine.

Za nositelje su bili postavljeni Dinamo i Hajduk, a naslov brani Zagreb, momčad Ćire Blaževića. I sam Ćiro bio je prisutan na ždrijebu skupina u Poliklinici Sunce, te je prilikom izvlačenja svoj klub svrstao na prvi kvalifikacijski turnir zajedno sa Dinamom, Interom iz Zaprešića, Cibaliom, Međimurjem i Varteksom.
Taj će se kvalifikacijski turnir igrati 8. i 9. siječnja.

Zvjezdana Šekutor, predstavnica generalnog sponzora T-Coma izvlačila je momčadi za drugu skupinu, a volja kuglica je htjela da nju čine Hajduk, Zadar, Slaven Belupo, Rijeka, Šibenik i Osijek . Te momčadi će se boriti 10. i 11. siječnja.

Sve utakmice igrat će se u Velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu na umjetnoj travi i to loptama Dal Ponte. Po tri najbolje ekipe iz obje kvalifikacijske skupine igrat će na završnom turniru 12. i 13. siječnja.

Nagradni fond prvenstva je 350 tisuća kuna, od čega će 200 tisuća pripasti pobjednicima, upola manje drugoplasiranoj ekipi, a 50 tisuća momčadi koja osvoji treće mjesto.

Odlukom Udruge Prve HNL nogometaši Zagreba će, ukoliko po treći put zaredom osvoje naslov biti honorirani sa dodatnih 100 tisuća kuna.


Stota pobjeda Zadra u 1.HNL

Nogometaši Zadra na utakmici 18. kola protiv Međimurja upisali su stotu pobjedu u dosadašnjim natjecanjima u "HNL-u". U 12 godina sudjelovanja u Prvoj HNL Zadar je do sada odigrao 354 utakmice te uz 100 pobjeda ostvario 90 neodlučenih rezultata, 164 poraza uz negativnu gol-razliku 413:614.



Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.