Gradski derbi "Bunarima": KK Voštarnica - KK Pet Bunara 59-84
Piše: R. Morović | Objavljeno 7.12.2007 u 0:06.
ZDNews.hr

Detalj s utakmice (Foto: H.Bajlo) Foto: H. Bajlo


U 9. kolu A-2 lige Jug košarkaši Pet Bunara danas su u gradskom derbiju pobijedili momčad Voštarnice rezultatom 59-84.

Prvih nekoliko minuta susreta proteklo je u egalu, a formalni domaćin Voštarnica je nakon dvije uzastopne trice došao do vodstva 15-12. Nakon toga "Bunari" rade seriju 12-0 i četvrtinu završavaju s prednošću 15-24.

Druga četvrtina protječe manje više u istom ritmu. Momčad Pet Bunara lagano povećava prednost koja pred kraj poluvremena dostiže i +15, 24-39, a na odmor se odlazi rezultatom 28-41.

U istom ritmu započinje i drugo poluvrijeme, a "gosti" sigurno održavaju prednost. Sredinom treće dionice igre "Bunari" vode sa +16, 37-53, a u posljednjih deset minuta ulaze sa visokih +21, 42-63.

Posljednja četvrtina samo je formalnost za kvalitetniju momčad Pet Bunara koja susret okončava sa visokih 25 poena predosti, 59-84.

Ovo je sedma ovosezonska pobjeda momčadi Pet Bunara uz dva poraza, dok Voštarnica ima omjer 4-5.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.