Direktor NK Međimurje Stjepan Hamonajec za Novi Radio: "Tražimo ispriku od NK Zadar"
Piše: ZadarSport / Novi Radio | Objavljeno 29.11.2007 u 14:19.
ZDNews.hr

Direktor NK Međimurje Stjepan Hamonajec Foto: nk-medjimurje.hr


U suradnji s Novim Radiom donosimo vam ekskluzivan razgovor sa direktorom NK Međimurje Stjepanom Hamonajcem. Poslušajte audio zapis, a više doznajte u emisiji "Treće Poluvrijeme" na Novom Radiu, urednika i voditelja Valentina Matešića, danas u 16,30.


Direktor NK Međimurje Stjepan Hamonajec


Novica Erlić za Zadarsport: "Nismo htjeli nikoga uvrijediti"

Povodom izjave direktora NK Međimurje Stjepana Hamonajca koji je rekao kako od NK Zadar traži ispriku nazvali smo direktora NK Zadar Novicu Erlića. Evo njegovog razmišljanja:

"Mi tim priopćenjem nismo mislili nikome nanijketi zlo niti ikoga uvrijediti. Činjenica je da se u zadnje vrijeme događaju čudne stvari. Mi smo samo htjeli malo razdrmati nadležna tijela i potaknuti ih da se uhvate u koštac s problemima. Nikakva namjera nijebila nikoga uvrijediti. Mislim da su preosobno svatili našu namjeru.

Nemamo se namjeru ispričati, jednostavno smo htjeli poručiti da ovakvo suđenje nije plod slučajnosti. Ne želimo stvarati zlu krv nego smo samo htjeli upozoriti organizaciju da se malo bolje pozabavi svojim sucima."

Kazna Bilaveru.

"Komisija ima neke svoje kriterije koji se razlikuju od drugih liga. Želja im je da igrač ne bude van terena dugo vremena pa to kompenziraju sa kaznama. Kazna je previsoka."



Utakmica 18.kola T–Com Prve HNL između NK Zadar i NK Međimurje igra se u subotu s početkom u 13,30 na stadionu "Stanovi". Glavni sudac ove utakmice biti će Edo Trivković iz Splita, a njegovi pomoćnici Petar Gabrilo također iz Splita, te Ante Vuko iz Strožanca.

Četvrti sudac je Ivo Krečak iz Šibenika, delegat Anton Peruško iz Krnice, a kontrolor suđenja Antun Šumić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.