Bilaveru 8000 kuna kazne zbog koškanja ?!
Piše: ZadarSport / prva-hnl.hr | Objavljeno 29.11.2007 u 11:51.
ZDNews.hr

Josip Bilaver Foto: ZadarSport


Disciplinski sudac Prve HNL, Krešimir Vlajčević donio je odluke o kaznama za pet isključenih igrača iz prošlog kola. Četvorica isključenih dobili su po jednu utakmicu zabrane igranja, ali s različitim iznosima novčanih kazni.

Kapetan Zadra, Jakov Surać, kažnjen je minimalnom novčanom kaznom u iznosu od 3.000 kuna (isključen zbog dvije opomene), Igor Tudor s 4.000 kuna, dok Josip Bilaver i Domagoj Vida moraju platiti po 8.000 kuna (međusobno naguravanje i koškanje).

Domagoj Ljubičić zbog grubog i opasnog starta na Ibričiću „zaradio“ je dvije utakmice zabrane igranja i 6.000 kuna novčane kazne.

Bilaver i Surać, dakle, neće igrati u subotnjem prvenstvenom susretu protiv Međimurja, a čak šestorica igrača NK Zadar imaju po dva žuta kartona, te će, ukoliko u subotu dobiju još jedan, propustiti ogled posljednjeg kola jesenskog dijela prvenstva, u Kranjčevičevoj sa Zagrebom.

Po dva žuta kartona imaju: Naum Batkoski, Hrvoje Ćustić, Ivan Elez, Ferdo Milin, Ante Puljić i Dragan Župan.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.