Otvoreno novo pomoćno igralište na Stanovima
Piše: | Objavljeno 20.11.2007 u 20:46.
ZDNews.hr

Foto: 057Info.hr


Gradonačelnik Zadra Živko Kolega svečano je korisnicima predao na upotrebu novoizgrađeno pomoćno nogometno igralište na Stanovima. Izgradnja i opremanje koštali su oko 5 milijuna kuna, a izgrađeno je novcem iz proračuna Grada Zadra, te sredstvima Zadarske nadbiskupije i tvrtke "Konzum".

- Ovdje će trenirati i naš NK "Zadar" koji je ove godine u samom vrhu hrvatske nogometne lige. Predajmo ovo igralište i NK "Arbanasi" koji je svoje igralište izgubio kad se tamo gradila željeznička pruga, ali i mladima koji će ovdje učiti nogometnu abecedu. Prije mjesec dana smo napravili malonogometno igralište u Arbanasima, završava se i igralište na Smiljevcu, kao i ono u Crvenim Kućama, a nekoliko smo igrališta napravili i na otocima, kazao je gradonačelnik Kolega.

- Svi smo dužni mladima, našoj djeci, stvarati prostore za njihov zdrav život po onom drvenom načelu "u zdravom tijelu - zdrav duh", i ja im od srca želim da budu zdravi i natječu se u ljudskosti, ali i u vještinama i da pronose slavu našeg Zadra diljem svijeta; ne samo košarkaši, nego i nogometaši, ali i svi naši sportaši, poručio je nadbiskup zadarski mons. Ivan Prenđa.

www.057info.hr

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.