NK Polača - HNK Hajduk 1-4
Piše: ZadarSport / GlasDalmacije.com | Objavljeno 15.11.2007 u 17:59.
ZDNews.hr

Polača-Hajduk 1-4 (glasdalmacije.com) Foto: GlasDalmacije.com


Polača, 15.studenog 2007.
Prijateljska nogometna utakmica
Igralište Bičina
Gledatelja: 700
Vrijeme: hladna Bura

POLAČA-HAJDUK 1-4

Sudac: Zvonimir Prtenjača (Polača)

Strijelci: 0-1 Bartolović 9., 0-2 Makarin 28., 0-3 Cernat 31., 1-3 Perica 33., 1-4 Čop 69.

POLAČA: Plavčić, Perica, Šandrk, I. Orlović, Bobanović, Vulelija, Pavičić, V. Orlović, Mikulić, A. Prtenjača, Banović

Još su igrali: Jelečević, T. Prtenjača, Čačić, H. Prtenjača, K. Bobanović, Šunić, T. Vulelija, Kulaš, A. Prtenjača, Čirjak

HAJDUK: Balić - Pelaić, Tudor, Sablić, Jozinović - Andrić, Maleš, Linić - Cernat - Bartolović, Makarin
Drugo poluvrijeme: Tomić - Peraić, Maloča, Buljat, Jozinović - Maleš, Obšivač - Oremuš, Čop, Milić - Čubrilo

U Polači je odigrana prijateljska nogometna utakmica između domaćeg niželigaša i splitskog Hajduka. Po teškom terenu i hladnoj buri gosti su na kraju slavili sa 1-4 pogocima Bartolovića, Makarina, Cernata i Čopa. Utješni pogoak za domaćine postigao je Perica pri rezultatu 0-3.

Iz minute u minutu (GlasDalmacije.com)

1. minuta - Počela je utakmica. Zbog bure je nevjerojatno hladno.

9. minuta - 0:1, gol Bartolovića. Hajdukovci su stisnuli od početka, a u igri niz vjetar, te uz očitu kvalitetu na njihovoj strani, bez ikakvih su problema gurnuli domaćine u njihov kazneni prostor. Bartolović je primio loptu na 20 metara od vrata Polače, krenuo prema naprijed, lopta se odbila od jednog domaćeg braniča, pa od Bartolovićeve noge ravno u mrežu iza leđa nemoćnog vratara Plavčića.

13. minuta - U Polači je toliko hladno da su splitski nogometaši istrčali u nesvakidašnjem izdanju. Osim bijelih majica, te plavih gaćica i štucni, većina hajdukovaca odjenula je i debele crne "hulahopke", dok primjerice Igor Tudor uz sve to, te rukavice, igra čak i s vunenom kapom na glavi. Ne treba valjda ni naglašavati da Rumunj Cernat s bogatim ukrajinskim iskustvom nema ništa od navedene dodatne opreme...

23. minuta - Stopostotnu prigodu za poravnanje propustili su domaćini. Hajdukova obrana propustila je napadača Banovića, koji je istrčao sam pred Balića, šutirao sa 15-ak metara, ali je Hajdukov vratar izvrsno reagirao i spriječio zgoditak.

28. minuta - 0:2, gol Makarina. Cernat je odradio više od pola posla, jednom varkom prevario je trojicu svojih čuvara na vrhu šesnaesetrca, utrčao pred domaći peterac, te nesebično proslijedio loptu natrčalom Makarinu, kojem je nije bilo teško iz blizine ugurati u praznu mrežu.

31. minuta - 0:3, Cernat. Da se radi o nekoj službenoj utakmici, ovaj Cernatov zgoditak dugo bi se vrtio na špicama raznih sportskih emisija. Šutirao je Rumunj iz okreta, iskosa, sa više od 35 metara, te pogodio u suprotnu malu mrežu, prevarivši vratar Polače koji je ostao iznenađen na crti.

33. minuta - 1:3, Perica. Nakon ubačaja iz kuta, hajdukovci su ostali "skamenjeni", pa domaćem braniču Perici nije bilo teško s tri metra nogom ugurati loptu u mrežu pored Balića koji je ostao na crti.

40. minuta - Andrić je šutirao sa 20 metara, pogodio prečku, loptu se od crte vratila u igru...

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

41. minuta - Počelo je drugo poluvrijeme, trener Jarni je promijenio gotovo cijelu momčad.

50. minuta - Domaćinima je opravdano dosuđen jedanaesterac nakon što je Ante Prtenjača srušen pred Hajdukovim petercem. Sam Prtenjača je pucao penal u Tomićevu lijevu stranu, a Hajdukov vratar je bez većih problema loptu odbio natrag u igru.

69. minuta - 1:4, gol Čopa. Branko Čubrilo srušen je u domaćem šesnaesetrcu, a iz penala je siguran bio 17-godišnji Duje Čop. Šutirao je u lijevu, a vratar Polače je odabrao desnu stranu svojih vrata.

73. minuta - Prvi je put kapetansku vrpcu Hajduka ponio Jurica Buljat. Predao mu je na poluvremenu Igor Tudor, pa će tako ostati zabilježeno da su na ovoj utakmici kapetani Hajduka bili stoperi.

KRAJ UTAKMICE

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.