I dalje bez pobjede
Poraz rukometašica Zadra u derbiju začelja: RK Zadar - RK Vrgorac 16-24
Piše: R. Morović | Objavljeno 11.11.2007 u 11:03.
ZDNews.hr

Iduće kolo: Sinj-Zadar


Zadar, 10.studenog 2007.
Dvorana Mocire
Gledatelja 100
Utakmica sedmog kola 2.HRL Jug

ZADAR - VRGORAC 16:24 (5:11)

Suci: Cerjan (Split) i Dujka (Trogir)

ZADAR: Bilaver, Zorić 3, Šare 5 (3), Morina, Vujević 1, Bičić 1, Čavka, I. Knežević, Marić 5, Goleš, Smolje, Pinčić 1, Bokanović, A. Knežević

VRGORAC: Jović, J. Gašpar 13 (5), Mihaljević, Erceg 1, Primorac 2, Vuletić, Galamuzina, Klaričić 1, I. Gašpar 5, Gojković 2(1)
Trener: Miodrag Ilić

U 7.kolu Druge HRL Jug rukometašice Zadra upisale su šesti poraz i pale na posljednje mjesto prvenstvene tablice. Iako su se Zadranke nadale da će prvu ovosezonsku pobjedu upisati upravo protiv Vrgorca, koji je do jučer bio "na nuli", to se nije ostvarilo.

Vrgorac je bolje otvorio susret u Mocirama i poveo 0-6 što se kasnije pokazalo nedostižnim za Zadar i gošće su na kraju zasluženo slavile sa 16-24.

Tome su najviše pridonijele sestre Josipa (13) i Ivana (5) Gašpar, dok su kod domaćih najefikasnije bile Marić i Šare sa po pet pogodaka.

U idućem kolu Zadranke gostuju kod četvrtoplasiranog Sinja koji je do sada ubilježio pet pobjeda i dva poraza.

Sve rezultate ovoga kola, tablicu, te parove idućeg kola pogledajte na Hrvatskom rukometnom portalu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.