Rekli su...
Izjave aktera nakon utakmice KK Zadar - KD Slovan 79-66
Piše: R. Morović | Objavljeno 11.11.2007 u 1:01.
ZDNews.hr

Trener Zadra Aleksandar Petrović na press konferenciji nakon utakmice Foto: ZadarSport


Nakon šeste pobjede Zadra u regionalnoj NLB ligi, trener Aleksandar Petrović bio je zadovoljan konačnim ishodom i rezultatom, no ipak je imao nekoliko primjedbi na igru svojih igrača. Pogledajte video snimku njegove izjave sa press konferencije nakon utakmice, a u nastavku poslušajte audio priloge izjava igrača Zadra i Slovana.

Aco Petrović



Aleksander Sekulić Gostujući trener Sekulić čestitao je Zadru na zasluženoj pobjedi i konsatirao kako je pobijedila bolja momčad. "Zadar je odlično šuterski otvorio utakmicu i mi to nismo mogli pratiti" - rekao je Sekulić na press konferenciji nakon utakmice. Poslušajte audio zapis njegove izjave.

Aleksander Sekulić






Rok StipčevićRok Stipčević danas je započeo utakmicu u prvoj petorci, odigrao nešto manje od 23 minute, zabio 13 poena (4/5 za tricu) uz pet skokova i valorizaciju 16.

Rok Stipčević







Jaka KlobučarIgrač Geoplin Slovana Jaka Klobučar odigrao je 34 minute, postigao 6 poena, imao 4 skoka i vrlo nisku valorizaciju 2.

Jaka Klobučar








Jure Lalić
(Foto: adriaticbasket.com)
Centar Zadra Jure Lalić u igri je proveo 32 minute i, uz Brewera, bio najbolji strijelac Zadra sa 17 poena. Na njemu je napravljeno sedam prekršaja, a utakmicu je završio sa valorizacijom 22.

Jure Lalić


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.