Druga pobjeda zadarskih odbojkaša: OK Zadar - OK Brod 3-1
Piše: R. Morović | Objavljeno 4.11.2007 u 2:45.
ZDNews.hr

Odbojkaši Zadra Foto: OK Zadar


Zadar, 4.studenog 2007.
Četvrto kolo 1.B HOL
Dvorana na Višnjiku
Gledatelja: 150

OK ZADAR – OK BROD 3-1
(23-25 ; 25-18 ; 25-20 ; 25-22)

Suci: Ivica Špadina i Vedran Juravić
Delegat: Dalibor Masnov

OK Zadar: Marušić, Viduka, Burčul, Sorić, Sikirić, Radošević, Belić, Dokoza, Čubrilo, Hrabrov, Mazija, Masnić.
Trener:Marin Masnić

OK Brod: Kozina, Glas, Budim, Garić, Martinović, Gelo, Šimić, Sabo, Alardović
Trener:Zoran Bilić

Nakon poraza u drugom kolu od Daruvara odbojkaši Zadra ubilježili su dvije uzastopne pobjede. Prvo su prošli tjedan u Zagrebu bili bolji od domaće Croatie sa 3-1, a danas su istim rezultatom na Višnjiku savladali OK Brod.

Iako je prvi set tijesno pripao Brođanima 23-25, Zadrani su velikom borbenošću osvojili iduća tri i na kraju zasluženo slavili. Evo što je nakon utakmice izjavio trener zadarskih odbojkaša Marin Masnić:

"Imali smo puno problema ovaj tjedan jer su nam se ozljedila tri igrača, a ovom bi se prilikom zahvalio Krševanu Soriću koji je došao igrati sa šest inekcija kako bi nam pomogao da dobijemo ovu utakmicu. Ovo mi je jedna od dražih pobjeda jer je cijela momčad odigrala vrlo dobro. Trebala nam je ova pobjeda da nas malo digne pred derbi koji nas očekuje u idućem kolu.

Prvi set se nismo baš snašli, presudile su 2-3 lopte ali smo zato preosala tri seta odigrali maksimalno ozbiljno i zaista sam zadovoljan ovom pobjedom. Odlično je i da se ponovno okupio velik broj gledatelja na Višnjiku što je stvarno jedan veliki poticaj za nas. Ne bi od igrača izdvojio nikoga posebno nego bi se samo zahvalio svima na zaista odličnoj utakmici."


U posljednjem setu kod 23-19 malo je pala koncentracija i gosti su se približili na samo poen zaostatka.

"Teško je držati visoki nivo cijelu utakmicu tako da smo pred kraj četvrtog seta malo popustili ali smo to prekinuli timeoutom, te smo na kraju meč riješili u našu korist."

Bilo je nekih sitnih prigovora na suđenje

"Kada je izjednačen meč vrlo je teško suditi. Uvjek se netko buni na jednu ili dvije lopte ali mislim da su suci vrlo dobro odradili svoj posao."

Iduće kolo

"Iduće kolo igramo derbi u Bibinjama. Oni su favoriti ali mi se ne predajemo."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.