14. kolo Prve HNL: HNK Šibenik - NK Zadar 0-0
Piše: R. Morović | Objavljeno 31.10.2007 u 19:05.
ZDNews.hr

Za razliku od susreta na Stanovima gdje je bilo sunčano i toplo, jučer je na Šubićevcu padao jaki pljusak Foto: H. Bajlo


Šibenik, 31.listopada 2007.
Četrnaesto kolo T-com 1. HNL
Stadion: Šubićevac
Gledatelja: 1000
Vrijeme: Bura, hladno
Teren: težak za igru

HNK ŠIBENIK - NK ZADAR 0-0

SUDAC: Edi Šunjić (Split)
Pomoćnici: 1. Ante Vuko (Strožanac), 2. Leo Krstičević (Ploče)
Četvrti sudac: Alojzije Šupraha (Kolan)
Delegat: Joško Žaja (Split)
Kontrolor: Borislav Bezjak

ŽUTI KARTONI: Bilaver (16. - oštar start), Balašković (60. - oštar start), Lapić (63. - oštar start), Puljić (78. - oštar start), Parmaković (87. - oštar start)

NK ZADAR: Danijel Subašić - Josip Bilaver, Ninoslav Parmaković, Ferdo Milin (od 28. Valerio Balašković), Jakov Surać, Dragan Župan, Marin Tomasov (od 55. Mate Baturina), Naum Batkoski, Ante Puljić, Želimir Terkeš, Hrvoje Ćustić.
Trener: Dalibor Zebić

NK ŠIBENIK: Hrvoje Slavica - Josip Bonacin, Goran Gruica, Juraj Grizelj (od 81. Dario Brgles), Ermin Zec (od 67. Alen Šubić), Ante Bulat, Kruno Jambrušić (od 33. Joao Gabriel Da Silva), William Etchu Tabi, Stipe Lapić, Frane Vitaić, Ante Kulušić.
Trener: Ivica Kalinić


U 14. kolu Prve HNL nogometaši Zadra prekinuli su negativnu seriju od tri uzastopna poraza odigravši nerješeno sa Šibenikom 0-0. Na stadionu Šubićevac pred oko 1000 gledatelja, po hladnom i vjetrovitom vremenu, te vrlo teškom terenu Šibenik je bio dominantna momčad ali su Zadrani ipak, zahvaljujući velikoj borbenosti i ponovno odličnom Danijelu Subašiću uspjeli odnijeti bod put Zadra.


Sportski direktor NK Zadar Prof. Josip Bajlo

Evo što je u telefonskom razgovoru nakon utakmice za Zadarsport izjavio Sportski direktor NK Zadar Prof. Josip Bepo Bajlo.

"Bila je to jedna jako teška, tvrda i strašno borbena utakmica o čemu govori i činjenica da su nam se dogodile čak tri ozljede. Župan je ozljedio stopalo lijeve noge, možda je nešto i napuklo, no to ćemo znati tek sutra, dok je Tomasov dobio jak udarac u genitalne organe, a Milin je iz igre izišao zbog ozljede kvadricepsa. Imali smo te tri prisiljene zamjene što sigurno nije dobro, no idućih dana ćemo vidjeti kakvo je stanje s njima.

Mi smo na terenu stajali jako dobro, visoko, nismo se povukli i igrali smo baš onako kako smo se dogovorili.

Bila je velika borba na sredini terena, a sve je otežavala jaka kiša, bura i zaista težak teren. Oni nas pokušali dobiti borbenušću, snagom i grubošću ali je Zadar danas doista pokazao jednu silinu i snagu.

Surać je danas dao jedan veliki obol. Odlično je odradio posao i trkački i organizacijski. On i Subašić su bili naši najbolji pojedinci. Subašić je sigurno obranio sve što je trebalo.

Šibenik je imao nešto više loptu u nogama ali su imali puno grešaka, a mi smo ih odlično zaustavili zonskom obranom na 30-40 metara. Pokušali smo ih dobiti ponekom kontrom i imali smo tri-četiri poluprigode koje nažalost nismo realizirali.

Ćustić i Bilaver su posao odradili dosta dobro naročito s obzirom na teren i na to da nisu dugo igrali.

Apsolutno smo zadovoljni bodom jer smo prekinuli niz od tri poraza. Vraćamo se našem ustaljenom ritmu, stvaramo pobjednički mentatlitet i sa sigurnošću možemo utvrditi kako u Zaprešić idemo po bodove."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.