Subašić je bez sumnje najtalentiraniji vratar 1.HNL
Danijel Subašić: "Trenutno razmišljam samo o Zadru, no sve opcije su otvorene"
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 30.10.2007 u 22:16.
ZDNews.hr

Najbolji vratar 1.HNL - Danijel Subašić Foto: ZadarSport


Najbolji golman 1.HNL, Danijel Subašić opet je u centru medijske pozornosti, pa se tako nakon izjave vanjskog stručnog suradnika NK Zadar, Rena Sinovčića, kako ima desetak zainteresiranih klubova za mladog vratara, bura i strka oko ovog talentiranog vratara ne stišava.

Subašić je izdanak zadarske škole nogometa, te trenutno po mnogim nogometnim stručnjacima i analitičarima, uvjerljivo najbolji i najtalentiraniji vratar 1.HNL.

Na Dinamovoj press konferenciji za novinare održanoj u utorak, trener Dinama Branko Ivanković naglasio je kako bi on osobno, ali i svi iz uprave Dinama željeli vidjeti Danijela među 'modrim' vratnicama.

Za tebe su pokazali veliki interes iz uprave Dinama...
Da, evo što da kažem, naravno da je to lijep osjećaj i naravno da mi laska kad čujem da sam poželjan u Dinamu ili Hajduku. Kojem golmanu to nebi laskalo? Trenutno sam jedino i isključivo mislima u Zadru i tu se pripremamo za nadolazeće utakmice. Znači, sve što čujem lijepo je, no na klubovima je da daju svoje ponude pa ćemo vidjeti što i kako dalje.


Hajdukova ponuda?
Hajduk već neko vrijeme priča o ponudi, no na kraju se ipak ništa konkretnije od ponude nije dogodilo. Na kraju krajeva oko tog neuspjelog transfera sam imao i jednu neugodnu aferu koju sam ostavio iza sebe i ne bih se ponovno htio prisjećati tih trenutaka. Činjenica je da su ljudi iz Hajduka pokazali određeni interes, no sve je ostalo na tome.


Da imaš jednaku ponudu Hajduka i Dinama, gdje bi otišao?
Jedno je sigurno, otišao bih u klub koji će me više cijeniti kao vratara.


Nogometaši Zadra sutra na Šubićevcu igraju protiv Šibenika, dok u subotu gostuju u Zaprešiću kod Intera.

Trener Zebić najavio je i utakmicu protiv Šibenika koju možete pročitati klikom ovdje!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.