Nove pobjede zadarskih jedriličara
Zlatni Fantela, Marenić, Cupać i Kostov
Piše: 057info.hr | Objavljeno 29.10.2007 u 14:36.
ZDNews.hr

Šime Fantela i Igor Marenić u akciji Foto: hjs.hr


Šime Fantela i Igor Marenić, iz zadarskog Svetog Krševana dvostruki su državni prvaci u klasi 470, u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji prenosi portal 057info.hr




Uskokovci također imaju svoje državne prvake, u klasi 49er - Pavle Kostov i Petar Cupać došli su do Zlata na Prvenstvu Hrvatske u Splitu gdje su ovaj vikend jedrile olimpijske klase.

Šime Fantela zadovoljan je postignutim uspjehom, naime dvojac je još jednom uspješno obranio titulu državnih prvaka.

"Državno se jedrilo tri dana, prvi dan smo odjedrili tri regate, subotu nismo jedrili a u nedjelju je samo naša klasa jedrila. Prvi dan smo zapravo odjedrili većinu, bili ukupno drugi, vodili su Slovenci. Zadnju regatu po laganom vitru ušli smo u cilj drugi što nam je bilo dovoljno za pobjedu. Borba je bila od početka do zadnje krme pred cilj" - kaže Fantela.

O nastupu Uskokovaca Pavla Kostova i Petra Cupaća i njihovom osvajanju Zlata u klasi 49-er Šime Fantela je rekao:

"Dečki su super odradili posao, imali su pet regata, mislim da su sve pobjedili, je da ih je bilo četiri posade ali to ne umanjuje njihov uspjeh. Čestitam im! Volio bih da ostvare normu za Olimpijadu pa da se imamo s kim družiti iz Zadra na Olimpijadi" - rekao je Šime Fantela u razgovoru za Radio 057.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.