Rekli su...
Izjave aktera nakon utakmice KK Zadar - KK Zagreb 84-77
Piše: Pripremio: R. Morović | Objavljeno 29.10.2007 u 2:00.
ZDNews.hr

Trener Zagreba Danijel Jusup Foto: ZadarSport


Nakon što je njegov Zagreb u dva navrata u Jazinama vodio i sa 15 razlike, a na kraju izgubio utakmicu trener košarkaša Zagreba Danijel Jusup bio je vidno razočaran. Poslušajte audio zapis njegove izjave. Danijel Jusup:



Nakon teško izborene pobjede protiv Zagreba trener košarkaša Zadra Aleksandar Petrović bio je zadovoljan zbog osvojena dva boda ali i svjestan problema koje ova momčad očigledno ima. Pogledajte audio zapis njegove izjave sa press konferencije nakon utakmice.






Mario Dundović
Košarkaš Zagreba Mario Dundović za nešto više od 27 minuta provedenih u igri ubacio je 10 poena uz četiri skoka, dvije asistencije i valorizaciju 10. Evo kako je on vidio utakmicu:

"Imali smo igru i rezultat do pred sam kraj utakmice, no nažalost nismo izdržali.
U ključnim trenucima kada je Zadar poveo digla se i publika i bilo je teško igrati. Imali smo dosta prekršaja tako da više nismo mogli realizirati našu igru iz prvoga dijela. Kad Zadar krene i kad se vrati iz minusa je puno teže igrati nego da smo se pred sam kraj držali u nekom egalu."



Todor Gečevski
Kapetan Zadra Todor Gečevski odigrao je svih 40 minuta, ubacio 16 poena uz 6 skokova i valorizaciju 23:

"Ovo je bila psihološki dosta teška utakmica za nas pogotovo jer smo znali da Zagreb ima vrlo kvalitetnu ekipu i da igra odlično ove sezone. Počeli smo jako loše kako u obrani tako u napadu. Dopustili smo igračima Zagreba da se razigraju i stvore veliku prednost međutim dobro je da smo malo prije kraja 1. poluvremena malo pojačali obranu i preko nekoliko brzih kontranapada stigli na manje od deset poena zaostatka.

Kasnije smo uz pomoć publike zaigrali još agresivnije i oni to nisu izdržali i kao što je moj kolega napomenuto to nas je ponijelo i došli smo do ova dva boda."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.