Rekli su
Izjave aktera nakon utakmice NK Zadar - NK Dinamo 1-2
Piše: Pripremio: R. Morović | Objavljeno 28.10.2007 u 1:17.
ZDNews.hr

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić Foto: H. Bajlo


Nakon pobjede njegovog Dinama nad Zadrom 2-1 Zdravko Mamić bio je vrlo dobro raspoložen, te je podijelio nekoliko modrih (u ovom slučaju narančastih) dresova i više sugovornika počastio već klasičnim izrazom "ljubavi".

Izvršni dopredsjednik NK Dinamo Zdravko Mamić:

"Utakmica je bila briljantna, od ambijenta do događanja na terenu. Bila je vrlo interesantna. Zadar je u početku iznenadio agresivnošću i poveo 1-0 , no na našu sreću nisu mogli pratiti Dinamov tempo i mi smo na kraju zasluženo pobijedili jer smo imali više snage i više kvalitete."

Jedanaesterac?

"Nepristojno je da ja to komentiram. Vama bi rekao ali ne smijem reći radi ovih mojih dušmana u Zagrebu pa kažem da nisam vidio. Gledatelji su sigurno vidjeli dobro jer ljude ne možeš prevariti.

Ovo je do sada najljepši doček Dinama u Zadru. Danas smo se osjećali kao prijatelji u jednom gospodskom gradu i to ne kažem samo jer je Dinamo pobijedio 2-1. Ja govorim ono što mislim i što hoću, a ne što bi neko drugi želio čuti. Svaka čast ljudima iz Zadra. Ovako se dočekuju svi protivnici, ovako se dočekuje Dinamo, ovako se stvaraju regularni uvjeti.

Ja, da sam na njihovom mjestu, bi se isto ljutio i žalio međutim utakmica je bila besprijekorna osim te dvojbene situacije o kojoj vi mene pitate i koju ja iz pristojnosti neću komentirati. Za mene je sve bilo perfektno."


Luka ModrićKapetan Dinama Luka Modrić
"Vrlo teška utakmica po teškom terenu u kojoj smo mi pokazali našu snagu. Gubili smo 1-0 kao ove zadnje dvije utakmice protiv Šibenika ali smo pokazali karakter i opet smo se vratili i pobijedili utakmicu. Ovo je prvi put da s Dinamom gostujem u Zadru i moram priznat da je bilo lijepo. Nisam bio blizu, nisam vidio penal."





Želimir TerkešStrijelac vodećeg pogotka za Zadar Želimir Terkeš:

"Dinamo je najjači u našoj ligi. Možda je smiješno ali ispada da smo prerano poveli. Rano smo dali taj gol i onda smo pustili Dinamo da se razigra, a mi smo se povukli i nismo više imali onu agresivnost od prvih 10 minuta. Na kraju su zalsuženo pobijedili. Mislim da je bio jedanaesterac."




Dragan ŽupanIgrač Zadra Dragan Župan

"Imali smo igru i rezultat i onda nas je taj njihov gol presjekao, kao u malom nogometu na drugoj stativi i to nas je zakočilo. Probali smo, dali smo sve od sebe ali oni su zabili drugi gol i bilo se teško vratiti. Ne bi htjeo komentirati suđenje ali mislim da je bio čisti penal i crveni karton Kelavi. Malo nam je nedostajalo snage u završnici ali eto što je tu je, idemo dalje."



Danijel SubašićNajbolji pojedinac kod Zadra, vratar Danijel Subašić

"Prvo poluvrijeme smo igrali dobro i mislim da je sudac utjecao na ovu utakmicu zbog tog nedosuđenog jedanaesterca i eventualnog crvenog kartona golmanu. Unatoč tome smo dobro krenuli i zabili gol, a nakon toga smo počeli padati. Dinamo je imao sve više slobode u igri i preokrenuo rezultat. Nedostajalo nam je fizičke snage, nesvjesno smo se povukli i nadam se da se to neće ponoviti."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.