Iz protivničkog tabora
Dinamo je zacrtao cilj - nastavak pobjedničkog niza
Piše: nk-dinamo.hr | Objavljeno 26.10.2007 u 17:08.
ZDNews.hr

Zoran Mamić, Branko Ivanković i Rajko Magić Foto: nk-dinamo.hr


Na konferenciji za novinare uoči utakmice sa Zadrom, trener Ivanković nije bio prisutan. On je sinoć gledao utakmicu Basela i Rennesa, Dinamovih protivnika u skupini Uefa. Umjesto njega, pressici su prisustvovali Zoran Mamić i Ognjen Vukojević. Razgovaralo se o prvenstvu, Kupu, Ligi Uefa i potencijalnim pojačanjima.




Dan prije posljednjeg dalmatinskog gostovanja polusezone, Dinamo ima jasno zacrtan cilj – nastaviti pobjednički niz.

"Zadar igra jako dobro, pogotovo na domaćem terenu. No, nemamo pravo ni o čemu razmišljati nego o pobjedi i nova tri boda" - ističe sportski direktor.

Njegovo mišljenje potvrdio je i Ognjen Vukojević:

"Očekujem tvrdu utakmicu i vruću atmosferu. Nadam se da će Dinamo pokazati pravo lice i od prve minute krenuti agresivno i koncentrirano"

Jedna od tema bilo je i četvrtfinale Kupa u kojem će Dinamo igrati s prošlogodišnjim finalistom, Slavenom Belupom. I sportski direktor i Dinamov vezni smatraju ga nezahvalnim protivnikom, onim kojeg su najmanje priželjkivali. Prednost vide u rasporedu utakmica od kojih se prva igra u gostima.

"Unatoč Slavenovoj snazi, očekujem prolaz" jasan je bio Vukojević.

Sinoć su odigrane prve utakmice skupine D između osobito discipliniranih i motiviranih Basela i Rennesa te Branna i HSV-a. Iz viđenog se dalo zaključiti da je snaga u skupini uglavnom podjednako raspodjeljena.

"Moramo biti oprezni, koncentrirani i konkretni u igri jer naša će utakmica s Baselom odrediti mnogo tiga u skupini" - objašnjava Mamić.

Sportski direktor iznio je novinarima i informaciju o mogućem pojačanju. Prošloga je tjedna iz Australskog kluba 'Melbourne Knights' stigao mladi igrač Danijel Višević. Uskoro osamnaestogodišnjak, ofanzivni vezni, zasad će trenirati s Dinamovim juniorima i Lokomotivom sve dok ne bude prilike da se u treninzima priključi prvoj momčadi.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.