Zadarsko odličje
Dominik Bačić treći na Dubrovačkoj regati
Piše: 057info.hr / HJS | Objavljeno 22.10.2007 u 20:40.
ZDNews.hr

U Dubrovačkom akvatoriju jedrilo se po neugodnoj buri


Dominik Bačić, član Sv.Krševana, osvojio je treće mjesto na Dubrovačkoj regati koja se za klasu optimist proteklog vikenda održala u Dubrovniku.

Sedam jedrenja odjedrilo je 80 natjecatelja u dobi do 15 godina po neugodnoj buri, koja nije bila prejaka, ali je zato kao i obično bila nestabilna i zahtjevna za jedrenje.

Čudi bure najbolje je svladao Bartul Plenković (Tramontana, Opatija), pobjednik ovogodišnje Dubrovačke regate. Drugo mjesto osvojio je Vedran Grga (Labud, Split).

Među djevojčicama najbolja je bila Marina Mandić (Labud), ukupno 13., druga je Snježana Mađarević (Split) - ukupno 16., a treća Nikolina Prtenjača (Tramontana) - ukupno 17. Slijedeća kriterijska regata koeficijenta 1.6 za Optimiste je Kup Lošinja od 2. do 4. studenog.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.