Izjave aktera nakon utakmice Zadar-Split
Piše: ZadarSport | Objavljeno 18.10.2007 u 1:46.
ZDNews.hr

Treneri Splita i Zadra Slobodan Subotić i Aleksandar Petrović Foto: ZadarSport


Nakon sinoćnje uvjerljive pobjede Zadra u dalmatinskom derbiju nad Splitom 91-70 trener Zadra Aleksandar Petrović bio je zadovoljan pobjedom iako je naglasio kako je njegova momčad u početku imala problema sa vanjskom linijom Splita koja je u prvome dijelu dosta lako, naročito Rudež (4 trice u tom periodu) postizala poene.

Pogledajte video prilog sa press konferencije odžane nakon utakmice:

Aco Petrović:



S druge strane, kao što se moglo i očekivati, trener Splita Slobodan Subotić bio je pomalo razočaran, ali i iznenađen količinom "zicera" koje su njegovi igrači promašili.

Trener Split CO Slobodan SubotićPoslušajte audio zapis.


Slobodan Subotić:



Damjan Rudež bio je jedan od boljih u splitskoj momčadi, no niti njegove četiri trice na početku susreta nisu pomogle Splitu da pokuša ugroziti dominantne Zadrane.
Kratko se osvrnuo na sinoćnji susret i mislima već okrenuo ka subotnjem susretu sa Hemofarmom na Gripama:

Damjan Rudež"Znali smo što nas čeka kad smo dolazili u Zadar, da će biti borbena i tvrda utakmica sa dosta fizičke borbe, a opet nismo dobro reagirali na to. Zadar je takva momčad, kad su povećali agresivnost odmah su to pretvorili svoju prednost i poveli sa 10-15 razlike. Moramo izvući najbolje iz ovoga i pripremiti se za utakmicu sa Hemofarmom u subotu da se vratimo na pobjedničke staze."

Uvijek borbeni dokapetan Zadra Juby Johnson također je dao svoje kratko viđenje utakmice:



Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.