NK Zadar - NK Dinamo ipak na HRT-u!
Piše: H. Bajlo | Objavljeno 17.10.2007 u 16:34.
ZDNews.hr

Foto: Zadarsport


Iako je Željko Vela naglasio kako ove sezone neće biti direktnog prijenosa utakmica NK Zadar sa Stanova (na HRT 2), to će se ipak dogoditi i to već za deset dana kada treće plasirani Zadar ugošćuje lidera prvenstva, Dinama.

Naime, danas smo iz NK Zadar dobili i službenu informaciju kako će direktan prijenos sa Stanova biti 27.10.2007 s početkom u 15.30 h.

ZadarSport je 27.9.2007 objavio razgovor sa direktorom sportskog programa HRT-a Željkom Velom (intervju možete pročitati ovdje), te smo mu postavili nekoliko direktnih pitanja, među kojima je bilo i pitanje da li će HRT ove sezone prenositi utakmice sa Stanova, na što je Vela odgovorio negativno.

Tužna je činjenica da se HRT ipak odlučio nastaviti sa prenošenjem 90% Dinamovih utakmica, ali raduje vijest kako će se zadarski nogomet ponovno prikazivati na televiziji.

Za sve one koji neće iz tko zna kojih razloga moći na utakmicu, direktan prijenos sa Stanova na programu HRT 2 počinje 27.10.2007 u 15.30 h.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.