Ante Puljić pozvan u mladu reprezentaciju (U21)
Piše: Jutarnji.hr (A.S.) / H.Bajlo | Objavljeno 14.10.2007 u 22:05.
ZDNews.hr

Ante Puljić zaslužio je Ladićev poziv izvanrednim igrama za NK Zadar Foto: H. Bajlo


Nakon što je Duje Baković u utakmici mladih selekcija Hrvatske i Italije zaradio drugi žuti karton, izbornik Dražen Ladić odučio se za obranu pozvati novog igrača, Zadranina Antu Puljića.

Puljić će biti u konkurenciji već za sljedeću utakmicu protiv Ovčjih Otoka 17. listopada. Prema izbornikovim riječima, sazrijeva vrijeme za povratak Mandžukića u momčad, ali datum, odnosno utakmica u kojoj bi taj igrač ponovno mogao biti u konkurenciji, iz Ladića se ne može izvući ni kliještima.

Puljić se u Zadru iskazao kao vrlo dobro obrambeno rješenje za trenera Zebića, često se zna priključiti napadu, a da je darovit glavom pokazao je već u 6. kolu 1. HNL, kod pogotka koji je postigao Osijeku kada su Zadrani slavili sa 5-1.

Intervju sa Puljićem i Subašićem možete pročitati ovdje!

Igrači NK Zadar u mladoj reprezentaciji
U reprezentaciju do 21 godine ranije su pozvani Marin Tomasov i Antonio Ježina. Tomasov je protiv Italije odigrao solidno do 62. minute kada ga je zamjenio Ante Rukavina. Antonio Ježina nije nastupio.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.