Prvi bod zadarskim rukometašicama
Piše: ZadarSport / hr-rukomet.hr | Objavljeno 14.10.2007 u 1:41.
ZDNews.hr

Zadrankama prvi ovosezonski bod


Zadar, 13.listopada 2007.
Treće kolo 2.HRL Jug
Dvorana Mocire
Gledatelja: 100

RK ZADAR – RK KAŠTELA 20:20 (poluvrijeme: 9-8)


ZADAR: Bilaver, Zorić 2, Šare, Morina, Šljaka, Vujević 10(4), Bičić 3, Jerčev, I. Knežević, Marić 4, Goleš 1, Smoljo, A. Knežević, Pinčić
Trener: Igor Nikolić


KAŠTELA: Mandarić, K. Bešker 9 (7), Vukorepa, Milić, Vuco, Lazarušić 1, Mijatov 3, Jakšić 2, J. Bešker 1, Kelava, Kaličanin 1, Babić 1, Šuker
Trener: Željko Kovač

Nakon dva teška poraza u prva dva kola, rukometašice Zadra u trećem su kolu 2.HRL Jug osvojile i prvi ovosezonski bod. Zadranke su odigrale nerješeno sa Kaštelom 20-20, a najviše se istakla Marina Vujević koja je postigla pola zadarskih pogodaka (10).

Čak 14 puta je rezultat bio izjednačen, i prema tome, po bod svakom je realan ishod utakmice.
Kristina Bešker je u 59. minuti iz sedmerca zabila za 20-19 u korist Kaštela, ali je Marina Vujević u posljednjim trenucima susreta izjednačila za konačnih 20-20.

U idućem kolu Zadranke gostuju u Metkoviću.

Sve rezultate ovog kola, tablicu i parove idućeg kola pogledajte ovdje .

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.