Velika fešta u Sukošanu, Zadar lako protiv Jasenica
Piše: R. Morović | Objavljeno 14.10.2007 u 0:59.
ZDNews.hr

Hajduk je uveličao sukošanski spektakl povodom 75 godina NŠK Zlatna Luka Foto: Zadarsport


NŠK Zlatna Luka iz Sukošana proslavio je 75 godina postojanja na najljepši mogući način. Velikom feštom i gostovanjem splitskoga Hajduka na igralištu Dešenj gdje se okupilo preko 2000 ljudi.

Rezultat, iako za Sukošance manje bitan, možda će više interesirati poklonike NK Zadar, kojemu je Hajduk idući protivnik u prvenstvu.

Splićani su pobijedili rezultatom 7-1, bez većih problema, iako nisu pokazali igru koja bi zadovoljila njihove navijače, od kojih su neki bili i u Sukošanu.
Vrlo rano gosti su došli do dva gola prednosti pogocima Čopa u 8. minuti, te Bartolovića u 13., da bi u 20. minuti veliko slavlje domaćima donio donedavni igrač Biograda Božidar Morović, koji je smanjio rezultat na 2-1.

Ipak, više od toga sukošanci nisu mogli. Bartolović je do kraja poluvremena postigao i svoj drugi pogodak, a u drugom dijelu su se u strijelce još upisali i Srđan Andrić, zatim još jednom raspoloženi Bartolović, te mladi Oremuš i Gabrić za konačnih 7-1.

Sve u svemu, velik dan za Sukošan i "Zlatnu Luku", a Hajduku preostaje još tjedan dana da se što bolje pripremi za utakmicu protiv Zadra, iduće subote na Poljudu.

Pripremnu utakmicu danas su odigrali i Zadrani, i to u Posedarju protiv niželigaša Jasenica.
Izgleda da su igrači trenera Zebića ovu utakmicu ipak shvatili ozbiljnije nego li neke prethodne prijateljske susrete, primjerice protiv Raštana i Biograda kada nisu ostvarili pobjede, te su lakoćom sa 4-0 savladali borbene Jasenice.

Pogotke za Zadar postigli su Rožić i Baturina u prvom dijelu, te Terkeš i Župan u drugom, s tim da valja naglasiti kako je većina prvotimaca ušla tek u nastavku.

Sportski direktor NK Zadar Prof. Josip Bajlo pratio je utakmicu Hajduka u Sukošanu.
Poslušajte njegova razmišljanja o utakmicama Hajduka i Zadra uoči međusobnog ogleda u subotu na Poljudu.

Prof. Josip Bepo Bajlo - "Borbeno protiv Hajduka"

Get the Flash Player to see this player.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.