Borik poražen od Cedevite unatoč seriji 21-0
Piše: R. Morović | Objavljeno 12.10.2007 u 23:25.
ZDNews.hr

Unatoč seriji od čak 21-0 na početku 2. poluvremena, Borik je na kraju poražen 89-75 Foto: kkcedevita.hr



















U prijateljskoj utakmici, odigranoj večeras u Zagrebu u dvorani Sutinska Vrela, košarkaši Borik Puntamike poraženi su od domaćina Cedevite rezultatom 89-75.

Tijek utakmice kratko je za Zadarsport prokomentirao sportski direktor Borika Pero Perić:

"Domaći su bolje otvorili susret i na poluvremenu imali prednost +17 (45-28). Ipak, mi smo se sjajnom serijom na početku drugoga poluvremena 21-0 vratili u igru i poveli sa 49-45.
Ipka, nismo izdržali do kraja, što zbog domaćinskog suđenja, što zbog previše prekršaja i na kraju smo izgubili sa 89-75. Napravili smo ukupno 37 prekršaja, a tri su igrača morala napustiti igru prije vremena zbog pete osobne."

Dodajmo ovome kako košarkaši Borik Puntamike iduću pripremnu utakmicu igraju u subotu (20.10) u 18 sati u Zadru, a protivnik će im biti zagrebačka Dubrava.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.