Čakovec odustao od lige- odbojkaši počinju tek idući tjedan
Piše: R. Morović | Objavljeno 11.10.2007 u 23:08.
ZDNews.hr

Odbojkaši Zadra prvu utakmicu sezone imati će idućeg vikenda kada im u goste dolazi ambiciozni Daruvar Foto: Zadarsport


Odbojkaši Zadra trebali su ovog vikenda otvoriti novu sezonu u 1.B Hrvatskoj Odbojkaškoj ligi susretom protiv Čakovca na Višnjiku. Ipak, dogodilo se ono, što se otprije i očekivalo, no zadarska javnost nije s time bila pobliže upoznata.

Naime, odbojkaši Čakovca danas su i službeno odustali od natjecanja, te će 1.B HOL ove sezone brojati 11 klubova, isto kao i prošle kada je od lige odustao MOK Šibenik.

Konačno odustajanje čakovčana potvrdio nam je danas u telefonskom razgovoru i trener zadarskih odbojkaša Marin Masnić, te će stoga 1.B ligu ove sezone igrati sljedeći klubovi: Zadar, Daruvar, Borovo, Split, Croatia, Brod, Dubrovnik, Zrinski, Opatija, Valpovka, te još jedan predstavnik Zadarske županije – OK Goran iz Bibinja.

Na taj je način Zadar u prvom kolu slobodan, a već idućeg vikenda na Višnjik dolazi ambiciozni Daruvar.

Sve najaktualnije događaje vezane uz OK Zadar moći ćete redovito pratiti na našem portalu, a raspored 1.B HOL pogledajte ovdje uz još jednu napomenu kako je Čakovec odustao od natjecanja.

Prvu utakmicu u novoj sezoni ovog vikenda igraju zato zadarske odbojkašice koje se također natječu u 1.B HOL. Protivnik će im ovog vikenda biti riječka Drenova, a prvi domaći susret će odigrati tek u 3. kolu (27./28.10) kada na Višnjiku gostuju odbojkašice Dubrovnika.

Kompletni raspored prvenstva pogledajte ovdje.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.