Ostaje li Aco trener Zadra?
Piše: R. Morović | Objavljeno 11.10.2007 u 15:57.
ZDNews.hr

Ostaje li Aco? Konačnu odluku saznat ćemo danas iza 18 sati. Foto: H. Bajlo


Ostaje li Aco trener Zadra? To je pitanje na koje čitava zadarska javnost željno isčekuje odgovor, a dobit će ga večeras iza 18 sati za kada je zakazana sjednica Upravnog Odbora KK Zadar.

Nakon što je jučer, na press konferenciji nakon poraza od Union Olimpije, trener Zadra podnio ostavku danas cijela zadarska javnost priča o njegovo mogućem ostanku u Jazinama.

Kao prvo valja naglasiti kako su sve do sada iznesene teorije medijske "ćakule" i kako svaka informacije "iz prouzdanih izvora" zapravo znači vrlo malo.
Službeno će se sve znati tek večeras.

Što ide u prilog Acinom ostanku?
Konkretno dvije stvari.

1. Aco je jučer na press konferenciji najavio kako odmah odlazi iz Zadra, a izgleda da će se danas ipak pojaviti na sastanku Upravnog Odbora.

2. Aleksandar Petrović jučer niti u jednom trenutku nije rekao kako podnosi neopozivu ostavku, već samo kako podnosi ostavku na mjesto trenera KK Zadar.
To konkretno znači kako Upravni Odbor tu njegovu ostavku ne mora prihvatiti, a tu je još i ugovor koji veže dvije strane.

S druge strane, Aco je u jednom trenutku kazao kako je ova ostavka njegova konačna odluka.
Koliko su na to utjecali jučerašnji poraz, temperament i emocije trenera Zadra ostaje nam da vidimo.

Koliko se može zaključiti iz jučerašnjih i današnjih izjava trenera Petrovića i predsjednika Magaša Aleksandar Petrović još uvijek nije raskinuo ugovor sa KK Zadar, čime je još uvijek službeno trener košarkaša Zadra.

Konačnu odluku saznat ćemo za otprilike 3 sata.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.