Isprika čitateljima
Piše: R. Morović | Objavljeno 11.10.2007 u 1:48.
ZDNews.hr

Borik je ipak poražen na gostovanju u Cazinu


U članku objavljenom 7.10.2007 pod naslovom "Borik nastavlja s pobjedama" pogrešno smo naveli informaciju kako je KK Borik pobijedio Limometala iz Cazina rezultatom 85-58.

Tamo piše: "Nakon što su u petak pobijedili Limometala 85-78, košarkaši Borik Puntamike jučer su u Jazinama bez većih problema savladali momčad Dubrovnika rezultatom 75-56..."


Naime košarkaši Borika poraženi su u Cazinu na gostovanju kod Limometala stoga se još jednom ispričavamo čitateljima zbog nenamjerno pogrešno prenesene informacije.

Dodajmo ovome vijest kako košarkaši Borika sutra igraju još jedan pripremni ogled. Protivnik će im, u dvorani Sutinska Vrela, biti Cedevita, a susret počinje u 18,30.
Rezultat doznajte na našem portalu u večernjim satima.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.