Bečirović: "Sretna ali zaslužena pobjeda"
Piše: Pripremio: R. Morović | Objavljeno 11.10.2007 u 1:24.
ZDNews.hr

Najbolji pojedinac susreta Jasmin Hukić Foto: H. Bajlo


Kako su pobjedu u Jazinama vidjeli najbolji pojedinac susreta Jasmin Hukić i trener Union Olimpije Memi Bečirović saznajte u sljedećem prilogu.

Jasmin Hukić je za nešto više od 34 minute provedene u igri zabio 21 poen (3/6 za dva, 4/11 za tri, 3/4 slobodna bacanja) uz 8 skokova i valorizaciju 21 zbog čega je dobio epitet igrača utakmice.

"Svi u Europi znaju da je izuzetno teško pobijediti u Zadru. Utakmica je bila neizvjesna. Prelomili smo je u zadnjoj četvrtini. Nakon teškog poraza u Podgorici znali smo da Zadar pada u drugom poluvremenu.
Bili smo svjesni da, ako ostanemo u igri i ne dozvolimo Zadru da se razigra u prvoj četvrtini, možemo ostvariti dobar rezultat. U tome smo i uspjeli. Iskontrolirali smo taj prvi dio i kasnije ostali čvrsti u obrani što je najvažnije.
Unatoč tome što smo u prvih pet minuta druge četvrtine zabili samo 1 poen i dalje smo igrali čvrstu obranu, a Zadrovih 59 poena na kraju dovoljno govori o tome.

Sretni smo što smo se vratili pobjedama nakon kiksa i nesretnog poraza od Slovana. Sigurno da ima prostora za napredak u našoj igri ali najvažnije je da smo pobijedili.
Na kraju bi se zahvalio zadarskoj publici koja je to znala nagraditi pljeskom."

Trener Union Olimpije Memi Bečirović
Trener pobjedničke momčadi Memi Bečirović nadovezao se na posljednju Hukićevu misao:

"Nastavio bi tamo gdje je Jasmin stao. Zahvalio bi se zadarskoj publici i igračima Zadra na fer i korektnoj utakmici. Utakmica je bila neizvjesna kao što sam i očekivao. Ni mi ni Zadar još uvijek nismo u optimalnoj formi jer se puno igrača promijenilo. Stoga je teško očekivati neku lepršavu i dobru igru, kako u obrani, tako i u napadu. U tom slučaju mislim da je lakše postavit obranu nego napad i zato se dogodilo da po pet minuta nije bilo koša.

Ali takav je početak lige. Mi smo ipak na kraju sretno pobijedili. Tri, četiri minute prije kraja je bio egal i moglo se isto tako okrenuti na drugu stranu. Ipak, svi su statistički podaci na našoj strani, posebica skok gdje mamo 40 skokova naprema Zadrovih 24.

Imali smo nešto problema pod košem, a to smo i znali. Već u prvom poluvremenu nas je načeo Jure Lalić i u drugom smo imali problema ali na kraju sam sretan zbog pobjede jer je u Zadru jako teško doći do nje."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.