Aco Petrović više nije trener KK Zadar
Piše: R. Morović | Objavljeno 10.10.2007 u 22:21.
ZDNews.hr

Aleksandar Petrović podnio je ostavku na mjesto trenera KK Zadar Foto i video: H. Bajlo


Nakon teškog poraza Zadra u Jazinama od ljubljanske Union Olimpije 59-74, u 3. kolu regionalne NLB Lige, trener KK Zadar Aleksandar Petrović podnio je ostavku i najavio kako odlazi iz Zadra već večeras, zahvalivši se pritom svim prisutnima i navijačima Zadra na prekrasnih 5 mjeseci provedenih u gradu košarke.

Video: Aco podnosi ostavku




Predsjednik Zadra Kristijan Magaš:

Predsjednik KK Zadar - Kristijan Magaš

"Ja ga apsolutno ne razumijem zašto je ovako reagirao.
Mislim da je ovo bila ishitrena ostavka. Sutra ćemo sazvat sastanak uprave pa ćemo se dogovoriti što i kako dalje. Razočaran je u momčad, no svi smo mi birali igrače.
Nitko se nije nadao da će momčad ovako reagirati. Oni su puno bolje igrali na pripremama, a sada su, izuzev dva ili tri pojedinca svi podbacili. Ne znam što se dogodilo. Ja Acu razumijem, ali sutra ćemo, kada se malo ohlade glave, o svemu razgovarati."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.