Profesor Bajlo: "Mogli smo i bolje proći."
Piše: D. Karinja | Objavljeno 6.10.2007 u 22:01.
ZDNews.hr

Sportski direktor NK Zadar, Prof. Josip Bajlo Foto: H. Bajlo


U ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport, sportski direktor kluba, profesor Josip Bajlo, nakon utakmice izjavio je sljedeće:

-Mislim da je utakmica opravdala epitet Rijekinog i Zadrovog položaja na tablici. Bila je to, ujedno, i jedna od kvalitetnijih utakmica ovih dvaju klubova do sada u prvenstvu. Što se tiče Zadra, ne mogu biti zadovoljan jer smo primili dva nesretna gola. Osim toga Zadar je u drugom poluvremenu bio bolji s više prilika za gol, za razliku od Rijeke koja praktički nije ni imala prilike osim dva gola. Zbog toga mislim da je rezultat nerealan što najbolje pokazuje činjenica za je Rijekin vratar Žilić proglašen za igrača utakmice.

Kako komentirate igru Mate Baturine, s obzirom da je dugo vremena bio ozlijeđen ?

Mate je dugo bio odsutan i sada ga postupno treba vratiti. On se u zadnje vrijeme diže i vidljiv je njegov napredak kroz treninge i igru. Danas mu je jedina zamjerka što je promašio gol iz čiste prilike.

Kako ste zadovoljni igrom Želimira Terkeša ?

Terkeš je otvarao dosta prostora u igri, ali bilo je dosta teško pored dva Riječka stopera Budicina i Vučka. Što se tiče naših igrača, mislim da je Tomasov danas bio daleko ispred svih.

Sljedeći je na rasporedu Hajduk. Vaša očekivanja?

Najbitnije od svega je da Zadar dobro igra i da se Dragan Župan što prije vrati i zaigra već protiv Hajduka.
Osim toga moramo biti potpuno spremni i onda imamo priliku za rezultat na Poljudu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.