Tri i pol sata prije utakmice, kiša neumorno pada
Piše: R. Morović | Objavljeno 6.10.2007 u 14:26.
ZDNews.hr

Teren na Kantridi zaista nije u najboljim uvjetima Foto: Zadarsport


Manje od četiri sata preostalo je do utakmice 11. kola Prve HNL između Rijeke i Zadra.
U Rijeci kiša neprekidno i dosta intenzivno pada već više od dva sata, a teren stadiona na Kantridi, očekivano, nije u najboljem stanju. To se posebno odnosi na prostor peterca ispred oba gola, a vratari Danijel Subašić i Dragan Žilić neće imati nimalo lak zadatak sačuvati svoju mrežu netaknutom.

Sastavi su poznati još od jučer. Trener Zadra Dalibor Zebić ima veliki problem što će mu, zbog ozljede gležnja, nedostajati najbolji strijelac i asistent Dragan Župan. Njega će, kako je već najavljeno, zamijeniti iskusni Mate Baturina, a ostatak momčadi trebao bi ostati nepromijenjen: Subašić na vratima, zatim čvrsti obrambeni trojac Parmaković, Batkoski, Puljić, zadnji vezni Milin, na lijevom boku će ordinirati Elez, na desnom Balašković, dok će nešto povučeniji iza Baturine biti Tomasov i Surać. Jedini napadač je Terkeš.
U Rijeku su još otputovali i drugi golman Ježina, Mitrović, Bilaver, Štefančić, Ćustić, Rožić i Mišlov koje će trener Zebić koristiti, naravno, ovisno o rezultatu.

Trener domaćih Dalić sastav je također najavio još jučer i ne bježi od činjenice da je Rijeka izraziti favorit u ovom susretu. Riječani su na Kantridi ove sezone primili samo jedan pogodak i to od Međimurja, a danas će zaigrati u gotovo najjačem sastavu. Nedostajat će im samo desni bočni Filip Marčić, a njega će zamijeniti iskusni Mario Prišć, najstariji Rijekin igrač.

Semafor na Kantridi.

Na vratima će biti Dragan Žilić, obranu s lijeva na desno čine Pamić, Vučko, Budicin i Prišć, ispred njih biti će Nikola Šafarić, a ostatak momčadi gotovo da možemo okarakterizirati kao napadače. U veznom redu će biti Sharbini, Ivanov i Bule, a najistureniji napadači Škoro i drugi strijelac HNL-a Radomir Đalović.
Svoju priliku s klupe će čekati pričuvni vratar Radman, zatim Čagalj, Baković, Jakirović, Štrok, Jertec i Brajković.

Sve u svemu nimalo lak zadatak za Zadrane kojima će primarni cilj biti ne primiti pogodak u prvom poluvremenu. Ukoliko u tome uspiju, sve je moguće. Teren na Kantridi zaista nije u najboljem stanju, a koliko će to pomoći ili odmoći momčadima Rijeke i Zadra saznajte u 18 sati uz izravan tekstualni prijenos iz Rijeke, samo na portalu Zadarsport.com.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.