Župan ipak ostao u Zadru
Piše: Zadarsport | Objavljeno 5.10.2007 u 22:53.
ZDNews.hr

Tajnik NK Zadar Mladen Baždarić Foto: Zadarsport


Najnovije vijesti iz NK Zadar govore kako Dragan Župan ipak nije otputovao s ostatkom momčadi u Rijeku. Jedna od najvažnijih karika Zebićeve momčadi, prvi strijelac (6 golova kao i Terkeš) i asistent (4) kluba koji je hit ovogodišnje 1. HNL ipak je ostao u Zadru.

To nam je upravo potvrdio i tajnik NK Zadar Mladen Baždarić, a kao razlog navodi ozljedu gležnja zadobivenu na prošlotjednoj utakmici sa Varteksom, zbog koje je susret morao napustiti u poluvremenu.

Na jučerašnjem treningu Župan je, zajedno s ostatkom momčadi, trenirao punim intenzitetom, što nam je nakon treninga potvrdio i pomoćni trener Josip Butić, no izgleda da je do problema došlo na posljednjem jutrošnjem treningu, te je Zadrova desetka ipak ostala kod kuće.

Velik je to hendikep za Zadar, no to neće promijeniti planove Zadra koji na Kantridi nema što izgubiti.

Župana će u veznom redu zamijeniti povratnik u prvu momčad Mate Baturina, koji će svojim iskustvom sigurno maksimalno nadoknaditi Županov nedostatak.
Pitanje je samo koliko će Baturina izdržati jer je poznato da je i njega dugo mučila ozljeda nakon koje se postepeno vraćao tek u posljednjim prvenstvenim utakmicama.

Sve to otkrit ćemo sutra u 18.00 kada počinje susret na Kantridi, a izravan tekstualni prijenos sa stadiona možete pratiti samo na portalu Zadarsport.com, naravno uz uobičajeni live chat.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.