Dalić: "Što prije zabiti gol"
Piše: nk-rijeka.hr | Objavljeno 5.10.2007 u 21:18.
ZDNews.hr

Trener Rijeke Zlatko Dalić Foto: Jutarnji.hr


Zahvaljujući vrlo dobro ažuriranim web stranicama HNK Rijeka, u nadi da će jednog dana svi klubovi 1.HNL imati barem približno takve, prenosimo vam izjavu trenera riječana Zlatka Dalića i standardnog prvotimca Maria Prišća.

"Sigurno nas ne očekuje lagan protivnik ali mi ne bježimo od uloge favorita jer smo mi na Kantridi uvijek favoriti. Trebamo odigrati jednu dobru i efikasnu utakmicu i da Rijeka bude opet dobra. Nadam se da ćemo imati i podršku publike koja nam je do sada bila neizmjerno važna" - rekao je u uvodu trener Zlatko Dalić izdiktiravši sastav.

Žilić – Pamić, Vučko, Budicin, Prišć – Šafarić, Ivanov, Bule, Sharbini – Škoro, Đalović.

Šef stručnog stožera bijelih s Kantride naglasio je da će s ofenzivno orijentiranom momčadi tražiti gol što prije, no da treba biti oprezan i pažljiv jer da Rijeku ne očekuje lagan posao. Dalić je iskoristio da na press konferenciji čestita Dinamu na ulasku u Ligu UEFA:

"To je za hrvatski nogomet jako bitna stvar i jako dobar pokazatelj i put. Evo, Dinamo je dobio Ajaxa tj. vodio je 3:0 u Areni, a Rijeka je gotovo cijeli susret bila „al pari“ u Zagrebu i da su uvjeti bili normalni, mi bi ih pobjedili u Zagrebu ili bar bod uzeli" – rekao je Dalić, dodavši u šali da je pod uvjete mislio na ravan teren.

Još uvijek su na listi oporavljenika Turkalj i Božić dok utakmicu preskače Filip Marčić kojeg će na desnom boku odmjeniti Mario Prišć:

"Moramo maksimalno respektirati dosadašnji učinak Zadra, mislim da to nije slučajno već oni sigurno posjeduju određenu kvalitetu. Zadar neće krenuti u utakmicu previše napadački već gusto u sredini i čvrsto odozada dok mi moramo ući maksimalno u utakmicu. Trebamo odigravati što više na prvu, drugu kako bi nam se otvorila nekakva situacija na boku. Što ranije zabijemo gol bit će nam lakše za igrati jer što duže bude 0:0 bit će nam teže, a oni će igrati na kontre" – smatra Prišć.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.